Откакто е с Лорън Санчес, Джеф Безос тотално скъса с

...
Откакто е с Лорън Санчес, Джеф Безос тотално скъса с
Коментари Харесай

Когато половинката на Джеф Безос демонстрира секси форми

Откакто е с Лорън Санчес, Джеф Безос тотално скъса с имиджа си на отегчителен бизнесмен, на който в главата са му единствено сметки и не знае по какъв начин да си живее живота и да си харчи парите.

Няма спор, че създателят на Amazon работи доста, даже и откакто се отхвърли от поста на изпълнителен шеф. А очевидно от Санчес си е откраднал мъдростта, че колкото по-здраво работиш, толкоз по-здраво би трябвало и да се забавляваш.

Затова и двамата постоянно пътуват и си дават време да преоткриват нови места, до момента в който се радват на взаимната си компания.
 Джеф Безос, Лорън Санчес и фотосите от коледната им почивка в Сейнт Бартс
Снимките на Джеф Безос, за които всички приказват

На отмора с Лорън Санчес

А в това време Лорън Санчес употребява профила си в Instagram, с цел да показва на почитателите си какъв брой е щастлива от връзката си милиардера.

" Беше вълнуваща седмица в Рим, където посетих Ватикана и се срещнах с филантропи от целия свят. И ядох толкоз доста паста ", написа Лорън Санчес под серия от фотоси, на които демонстрира образно другите си тоалети по време на визитата в италианската столица.
 Джеф Безос, Лорън Санчес и по какъв начин посрещнаха Нова година
Щурите занимания на Джеф Безос и Лорън Санчес

Тези двамата знаят по какъв начин се прави

Често виждаме половинката на Безос на блестящи събития, къде без подозрение се откроява страхотният ѝ външен тип. Личи си, че 52-годишната журналистка работи старателно във фитнес залата, с цел да наподобява толкоз добре.

Като доказателство за грижите, които поставя Лорън Санчес, с цел да бъде в топ форма, са някои от видеоклиповете в обществените ѝ мрежи, където ни прави очевидци по какъв начин минава една нейна подготовка. А точно с доста пот и труд, повдигане на тежести за мощ и устойчивост и никакви взаимни отстъпки, както отбелязва от Hola.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР