Откакто е начело на ЦСКА, Саша Илич показа, че ще

...
Откакто е начело на ЦСКА, Саша Илич показа, че ще
Коментари Харесай

ЦСКА използва най-много играчи в европейските си мачове от българските отбори

Откакто е отпред на ЦСКА, Саша Илич сподели, че ще разчита на всички налични футболисти и ще даде късмет за изява на всеки. Това потвърждава и статистиката в европейските клубни шампионати. От българските участници ЦСКА е разчитал на най-вече футболисти.

" Червените " са употребявали повече играчи даже от Лудогорец, който е прочут с широчината на състава си. Трябва да се има поради и че " орлите " изиграха два мача повече, защото започнаха от първия квалификационен кръг в Шампионска лига, до момента в който " армйците " стартираха от втория кръг в Лига на конференциите.

За четири дуела в Европа, Саша Илич е употребявал цели 23 играчи. Единствено вратарят Густаво Бусато е взел присъединяване във всяка една минута.

За съпоставяне, Анте Шимунджа е употребявал 21 разнообразни футболисти за шестте дуела на Лудогорец в Европа, като единствено капитанът Антон Недялков и Оливие Вердон не са излизали от игра.

Доста огромна е разликата с носителя на Купата на България Левски. Станимир Стоилов, който не разполага с лукса на дългата пейка, е вкарал в игра 15 футболисти, като цели петима от тях (Николай Михайлов, Келиан ван дер Каап, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба и Филип Кръстев) са играли цялостните 390 минути (включително продълженията против Хамрун).

15 футболисти са взели присъединяване и за Ботев Пловдив в мачовете с АПОЕЛ Никозия, само че " канарчетата " отпаднаха още от първия си противник, написа dsport.bg.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР