Откакто Джейн Торвил си спечели легион от фенове в цялата

...
Откакто Джейн Торвил си спечели легион от фенове в цялата
Коментари Харесай

Отвътре пищния семеен дом на звездата от ITV Dancing On Ice Джейн Торвил с уникален стенопис

Откакто Джейн Торвил си завоюва легион от почитатели в цялата страна, именитата професионална скейтърка направи всичко допустимо, с цел да резервира персоналния си живот тъкмо това - персонален.

Но в този момент Джейн, на 66, която е арбитър в Dancing On Ice, дружно с някогашния си професионален сътрудник Кристофър Дийн, дружно с Ашли Банджо и Оти Мабусе - даде на почитателите да надникнат в фамилния си дом. Публикувайки изображения, с цел да отпразнува рождения ден на щерка си в обществените медии, звездата на ITV показа с почитателите фотоси на обширния си дом, който споделя със брачна половинка си, с който са 30 години, Фил Кристенсен, с който споделя две деца, Киърън и Джесика.

Техният дом е ситуиран в сърцето на Източен Съсекс, който се гордее с огромна дървена тематична кухня, която се предлага в комплект с огромен дървен остров, заобиколен от голям брой столове, за домакинство на фамилни събирания. Центърът на фамилния дом е подложен върху забележителна каменна настилка и също по този начин има огромна маса за хранене, която доп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР