Откакто Cadbury популяризира луксозната кутия шоколадови бонбони през 19-ти век,

...
Откакто Cadbury популяризира луксозната кутия шоколадови бонбони през 19-ти век,
Коментари Харесай

Защо тази година не направите шоколадови бонбони по поръчка за или с вашия Свети Валентин?

Откакто Cadbury разпространява първокласната кутия шоколадови бонбони през 19-ти век, връзката сред любовта и тези мрачно сладки лакомства става все по-силна – благодаря частично на години на интелигентен маркетинг.

„ Ако погледнете рекламите през годините, шоколадовите компании акцентираха на любовта и романтиката и че можете да спечелите сърца и може би целувка за кутия шоколад “, сподели Сю Куин, създател на „ Малката шоколадова готварска книга “ и „ Какао “.

Все още обичаме да си разрешаваме шоколад на Свети Валентин. Тази година обаче за какво не увеличите запасите от дарове и вместо да купувате шоколадови бонбони, не си направете сами?

Без нужда от особено съоръжение, доста предписания са задоволително елементарни за начинаещи — и приготвянето им дружно е занимателен метод да прекарате вечерта.

Шаблонът на Куин за шоколадова кора изисква малко повече от разтопяване на верния тип шоколадово блокче, разстилането му върху лист за печене и прибавяне на разнообразни гарнитури. Тя предложи комб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР