Откакто беше пусната за пръв път още през 2010 г.

...
Откакто беше пусната за пръв път още през 2010 г.
Коментари Харесай

Epic извади легендарната си поредица Infinity Blade от App Store

Откакто беше пусната за пръв път още през 2010 година като Project Sword дружно с iOS 4.1, поредицата Infinity Blade бе първият огромен мобилен шлагер, който потвърди, че динамичен екшън и висококачествена графика са вероятни на устройствата на Apple. Досега.
Студиото Epic Games реши да извади всички игри от серията от цифровия App Store. Причината, несъмнено, е че компанията започва личен онлайн магазин преди броени дни и избира да ускори оптимално каталога му.

Имайки поради това и фактът, че студиото има обтегнати връзки с Apple поради метода, по който рестриктивните мерки на App Store засягат онлайн суперхита Fortnite , решението на Epic Games наподобява разумно. Студиото споделя, че с времето е станало все по-трудно то да поддържа поредицата Infinity Blade на високо равнище.

Наскоро Epic заяви още, че стопира работата по своите Unreal Tournament планове, с цел да се концентрира върху Fortnite. Очевидно шареният шутър провокира такова внимание и печели толкоз пари, че студиото качествено преразглежда уговорките си.

В случая с Infinity Blade обаче е тъпо, тъй като игрите с хардуерно ускоряване по традиция са чудесно демо за графичните благоприятни условия на новите устройства. Засега тези, които имат някоя от трите Infinity Blade игри, към момента ще могат да ги смъкват през съществуващите си сметки. Остава да забележим дали в някакъв предстоящ миг, ъпдейт на iOS ще ги направи недостъпни или неизползваеми.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР