Откакто беше обявено, че Пингвинът ще се сдобие със собствен

...
Откакто беше обявено, че Пингвинът ще се сдобие със собствен
Коментари Харесай

Супер мрачен - какво да очакваме от сериала за Пингвина от Батман

Откакто беше оповестено, че Пингвинът ще се снабди със личен спиноф сериал след последния " Батман " от 2022 година, всички почитатели на историята за Готам Сити нямат самообладание. Особено поради обстоятелството кой ще е в основната роля.
 The Penguin, Кристин Милиоти и следващо ново име в сериала за Пингвина от Батман на HBO Мах
Тя ли ще оказва помощ на Пингвина от " Батман "

Ново име в спиноф сериала за Пингвина

Разбира се, приказваме за Колин Фарел, който ще има опцията да блесне в цялостния си капацитет като Осуълд Кобълпот, прочут още като Оз Коб или Пингвина - един от архивраговете на Батман и изверг с извратена фикция.

Историята в The Penguin ще стартира тъкмо от там, където завърши последния " Батман " - Кармин Фалконе (Джон Тортуро) таман е умрял и е оставил след себе си вакуум, който би трябвало да бъде напълнен.

А какъв по-добър персонаж от Пингвина за задачата. " Това е пътят на Осуалд към върха, преодолявайки невъобразими трудности. Супер тъмно е - в действителност страхотни 8 телевизионни часа ", разяснява пред MovieZine.

47-годишният ирландски артист добавя, че The Penguin е тежък и изпълнен с принуждение сериал. " Един мъж се издига самичък до позицията, която постоянно си е мечтал да заеме - такава, която му дава власт и обществен статус ", споделя още Фарел.

The Penguin се чака тази есен по Мах.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР