Откажи се или проблемите ти ще започнат веднага и нямаш

...
Откажи се или проблемите ти ще започнат веднага и нямаш
Коментари Харесай

Каримански: Получих СМС със заплаха

Откажи се или проблемите ти ще стартират незабавно и нямаш визия какъв брой ще бъдат съществени!

Депутатът от Има Такъв Народ и претендент за гуверньор на БНБЛюбомир Каримански е получил застрашителен SMS през вчерашния ден, разгласи самичък той в коридорите на Народното събрание.

„ Откажи се или проблемите ти ще стартират незабавно и нямаш визия какъв брой ще бъдат съществени!!! “, гласяло известието, изпратено от чужд номер малко след неуспеха на бюджетната комисия в Народно събрание, съобщи.

Каримански към този момент е подал сигнал в полицията: „ Продължавам да имам вяра в това, което върша. Продължавам да не отстъпвам правилата си и да ползвам един-единствен стандарт “.

Депутатът от партията на Слави Трифонов не се ангажира с съмнение кой е изпратил известието, само че ръководителят на парламентарната група Тошко Йорданов означи по отношение на процедурата за Българска народна банка: „ Знаете кои стоят от едната страна на кандидатурата за Българска народна банка – злоупотребявам леко с реторичния въпрос, от другата страна е господин Каримански. В тази обстановка, откакто през вчерашния ден на срещата в Министерски съвет изясни за всякакви партенки, които хвърчат из въздуха в медиите даде безусловно разумни пояснения, че това са опити да бъде опетнен. След това се получава този SMS “.

Йорданов акцентира, че „ господин Каримански не е нито под земята предприемач, нито се занимава с някакви далавери “, само че „ това са мутренски неща. Някой употребява мутри – или някоя мутра има ползи там, или тези, които имат ползи там, употребяват мутри “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР