Откъде-накъде едно юридическо лице, без значение собствеността и табелата му,

...
Откъде-накъде едно юридическо лице, без значение собствеността и табелата му,
Коментари Харесай

Александър Николов нападна Росен Христов: По-загрижен е за Лукойл, отколкото за държавата

Откъде-накъде едно юридическо лице, без значение собствеността и табелата му, ще постанова на страната условия, какви решения да взема? Този въпрос зададе по тематиката Лукойл някогашният министър на енергетиката Александър Николов в „ Още от деня ” по Българска национална телевизия. Той съобщи, че е неистина, че Лукойл не може да преработва различен нефт, с изключение на съветски. Енергийният министър в кабинета на Кирил Петков, че позицията на Лукойл се диктува единствено от въпроса за облагата, само че за компанията, не за страната.

Николов съобщи, че няма визия какво значи, че Лукойл ще реалокира активите си отвън България. „ Аз виждам едно високопарно говорене и слагане на корпоративния интерес над държавния ”, разяснява някогашният министър.

„ Временният министър на енергетиката е прекомерно угрижен за Лукойл. Не знам, може би поради биографията си ”, разяснява Александър Николов във връзка държанието на министър Росен Христов. Той също по този начин акцентира, че горивото,което се създава в рафинерията не би трябвало да е в обсега на внимание на енергийния министър, а на финансовия и на министъра на финансите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР