Откъде дойде Covid? Трябва вече сериозно да потърсим отговора на

...
Откъде дойде Covid? Трябва вече сериозно да потърсим отговора на
Коментари Харесай

Откъде дойде Covid? Трябва сериозно да потърсим отговора на този въпрос

Откъде пристигна Covid? Трябва към този момент съществено да потърсим отговора на този въпрос, написа в публицистичен материал в. " Вашингтон пост ".

Политически водачи и специалисти към този момент насочиха апели за задълбочено следствие на произхода на пандемията и на евентуалните бъдещи рискове. Впечатляващият лист включва американския президент Джо Байдън, Г-7, Сената на американския Конгрес, английския министър председател и генералния шеф на Световната здравна организация. Сега е времето да приключим с приказките и да стартираме да действаме, акцентира американското издание.

Първият опит на СЗО да разкрие истината за произхода на ковид бе изключително неудовлетворителен, частично тъй като Китай повлия отрицателно на следствието.

Възможно е пандемията, която се появи за първи път в китайския град Ухан, да е породена от предаването на болестта от животни на хората или от " приключване " от Уханския институт по вирусология, в който са били правени опити с коронавируси, срещани измежду прилепите. Тези и други хипотези плачат за следствие, което да е осъществено с нужните запаси и експертиза. Време е да отидем оттатък търсенето на изкупителна жертва и съществено да потърсим истината, акцентира " Вашингтон пост ".

Американският президент Джо Байдън изиска от разузнаването да му даде отчет по въпроса, само че това надали е задоволително. Байдън би трябвало интензивно да поддържа концепцията за основаване на самостоятелна комисия, която да проверява произхода на вируса. Искането за провеждането на такова следствие би трябвало да бъде подкрепено и от Конгреса.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР