Отиващата си 2021 г. ще остане в спортната история със

...
Отиващата си 2021 г. ще остане в спортната история със
Коментари Харесай

Топ 10: Най-четените статии за 2021 година в SportLive

Отиващата си 2021 година ще остане в спортната история със своя извънредно кондензиран график. В рамките на 12 месеца бяха извършени десетки огромни шампионати във водещите спортове и то на фона на към момента вилнеещата пандемия от ковид.
Две бяха най-открояващите се събития - и . В България още веднъж бе горещо - проблеми и кавги в двата гранда и , избори в , мачове на националите по волейбол и още и още...
В последните дни от 2021 година желае да покаже какво най-вече е вълнувало неговите читатели, както и обществото ни като цяло. В поредност от четири сходни материала ще Ви срещнем с десетте най-четени публикации за годината!


* Очаквайте последната част 4 на 31 декември от 15:00 ч. в !

ЧАСТ 3 - (№4 - №2)
4.
- В първите дни на Евро 2020 една полска телевизия направи толкоз огромен гаф, че бе на косъм да провокира политически спор, защото връзките сред Украйна и Русия бяха и не престават да бъдат доста изострени! ( )

3.
- Макар че великият бразилец спря с футбола преди много години, до ден сегашен фрагментите с негови изящни осъществявания по терените притеглят голям интерес у дребни и огромни. , който потвърждава, че за Рони нямаше граници във футбола...

2.
- В ранните часове на 26 септември украинецът Олександър Усик шокира боксовия свят, откакто тотално надигра и обезличи британеца Антъни Джошуа. В , който е вторият най-четен за годината в SportLive, можете да си припомните по какъв начин се разви борбата рунд по рунд!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР