Отиващата си 2021 г. ще остане в спортната история със

...
Отиващата си 2021 г. ще остане в спортната история със
Коментари Харесай

Топ 10: Най-четените статии за 2021 година в SportLive

Отиващата си 2021 година ще остане в спортната история със своя извънредно кондензиран график. В рамките на 12 месеца бяха извършени десетки огромни шампионати във водещите спортове и то на фона на към момента вилнеещата пандемия от ковид.
Две бяха най-открояващите се събития - и . В България още веднъж бе горещо - проблеми и кавги в двата гранда и , избори в, мачове на националите по волейбол и още и още...
В последните дни от 2021 година желае да покаже какво най-вече е вълнувало неговите читатели, както и обществото ни като цяло. В поредност от четири сходни материала ще Ви срещнем с десетте най-четени публикации за годината!
* Очаквайте част 3 на 30 декември от 15:00 ч. в !

ЧАСТ 2 (№7 - №5)
7 .
- Двата тима се изправяха един против различен на 1/4-финалите на Евро 2020, само че в тази публикация се върнахме съвсем 10 години обратно, с цел да покажем случая, който накара ФИФА да се замисли дали не е време за по-сериозно нахлуване на технологиите във футбола - !

6.
- Всичко вървеше добре за девойките на Иван Петков, само че на 28 август пристигна мач против Швеция и макар че българките бяха фаворитки, изгубиха 5-сетовата борба и останаха отвън Топ 8 на Европа. Припомнете си срещата .

5.
- Както постоянно, най-хубавият роден боксьор притегли голям интерес около собствен мач, а този път щеше да излезе в триъгълен кръг против Франк Мир. от това къде и по какъв начин да гледа зрелището, което щеше да се организира в Съединени американски щати. Повече за самата борба можете да научите в !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР