Отиващата си 2021 г. ще остане в спортната история със

...
Отиващата си 2021 г. ще остане в спортната история със
Коментари Харесай

Топ 10: Най-четените статии за 2021 година в SportLive

Отиващата си 2021 година ще остане в спортната история със своя извънредно кондензиран график. В рамките на 12 месеца бяха извършени десетки огромни шампионати във водещите спортове и то на фона на към момента вилнеещата пандемия от ковид.
Две бяха най-открояващите се събития - и . В България още веднъж бе горещо - проблеми и кавги в двата гранда и , избори в , мачове на националите по волейбол и още и още...
В последните дни от 2021 година желае да покаже какво най-вече е вълнувало неговите читатели, както и обществото ни като цяло. В поредност от четири сходни материала ще Ви срещнем с десетте най-четени публикации за годината!

ЧАСТ 1 (№10 - №8)
* Очаквайте част 2 на 29 декември от 15:00 ч. в !



10.
- Украинският боксьор изуми света с представянето си против именития и по-млад от него съперник. Олександър Усик взе и трите трофеи на Антъни Джошуа, като даже на няколко пъти бе доста покрай нокаут в хода на срещата... В последните секунди от нея бе цяло знамение, че не го реализира! ( )

9.
- По традиция, всичко протичащо се към най-хубавия българин в тениса - Григор Димитров, провокира голям интерес измежду читателите. Така бе и в тази ситуация, когато неговата другарка - Лолита Османова, дойде в България. хубавицата разказа България с две думи!


8.
- Най-бързата българка в историята взе присъединяване в спринта на Олимпиадата в Токио, а след финалното си тичане на 200 метра бе доста разчувствана, защото това, най-вероятно, бе последното ѝ присъединяване на подобен конгрес. Ивет Лалова е била на 5 Летни олимпиади - припомнете си още един път думите ѝ след Токио 2020 в .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР