Отиващата си 2020 година едва ли ще бъде запомнена с

...
Отиващата си 2020 година едва ли ще бъде запомнена с
Коментари Харесай

Най-добрите истории и материали от Actualno.com през 2020 година

Отиващата си 2020 година надали ще бъде запомнена с доста положително що се отнася от света. Но точно във времена на рецесия се вижда кой какъв брой коства – това е житейски принцип, доказван неведнъж откогато свят светува.

В идващите редове приключва спомените си за тази година с материалите, които редакцията най-вече харесва. Изборът е индивидуален – съгласно това какво считаме за най-важно и публично значимо, съгласно това какъв брой прочувствено ни е засегнала тематиката и историята. А подредбата – и тя е субективна, не ранглиста, като създателят на всеки материал можете да намерите под самата публикация, там където написа кой е редактор. И по този начин:
 
От доста години в Пещера се оплакват от неприятна миризма на въздуха. Източникът, съгласно хората от града, е цех " Биовет ", благосъстоятелност от 20 години на братята Георги и Кирил Домусчиеви. Инициативен комитет в Пещера сезира екоинспекцията в Пазарджик за мръсния въздух и характерната миризма и за това, че в завода се изгарят отпадъци. Директорът на екоинспекцията в Пазарджик Костадин Гешев удостовери, че в новия цех на " Биовет " се изгарят облекла, импорт от чужбина, само че съгласно него активността е законна. Гешев е безапелационен, че няма риск за здравето на хората, защото унищожаването на облеклата се правило в съвременна апаратура за изгаряне на рискови промишлени боклуци.
Поредната такава история с Домусчиеви и всичко е законно – като!

Най-същественото – целевата група е над 55 години. Интересно дали " ", която сякаш Румен Радев е пратил на Бойко Борисов, е в тази група?
И не се безпокойте, уважаеми читатели – преди да дойдат изборите ще има още какво да забележим във Facebook от всички политически партии и обединения в България.

Вижте изящното частно имение " Вила Армира " край Ивайловград и се потопете във времена на популярност, лукс и кървави войни.
Когато стартира градежът на язовир в района през 1964 година, от пластовете на предишното се появяват първите археологически остатъци от комплекса. Името на вилата идва от дребната река Армира, приток на Арда, на чийто бряг се издига внушителната сграда. Пред очите на всеки клиент тук оживява същински дворец, съчетал в себе си най-хубавите обичаи на архитектурата, към която е имал афинитет богатият римлянин.

Историята на SARS-CoV-2 в този свят, без който сегашният свят не може – светът на конспирациите. Да не забравяме обаче, че където има пушек, има и огън – въпросът е какво тъкмо гори!

Посветихме три аналитични материала на Бил Гейтс в ролята му на фигура, чиито отзиви за пандемията от ковид се цитират и популяризират от медии в целия свят. Защо се оказа толкоз значимо какво мисли той за ковид, откакто няма здравно обучение? Само тъй като е един от най-богатите ли? Или прозаичното – тъй като дава доста пари за просвета – преценете сами.

Нагледен образец по какъв начин нищо българско не е непознато и на цивилизованите чужденци. Макар че тъкмо Испания като нрав доста ни приляга – най-голямата и основна разлика обаче е, че правосъдната им система работи доста повече от нашата. За нашата да се споделя, че работи обаче, е много пресилено!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР