Отиващата си 2020 година едва ли ще бъде запомнена с

...
Отиващата си 2020 година едва ли ще бъде запомнена с
Коментари Харесай

Най-добрите истории и материали от Actualno.com през 2020 година

Отиващата си 2020 година надали ще бъде запомнена с доста положително що се отнася от света. Но точно във времена на рецесия се вижда кой какъв брой коства – това е житейски принцип, доказван неведнъж откогато свят светува.

В идващите редове продължава да си спомня за тази година с материалите, които редакцията най-вече харесва. Изборът е индивидуален – съгласно това какво считаме за най-важно и публично значимо, съгласно това какъв брой прочувствено ни е засегнала тематиката и историята. А подредбата – и тя е субективна, не ранглиста, като създателят на всеки материал можете да намерите под самата публикация, там където написа кой е редактор. И по този начин:

История, която също не се заключва в един материал. История, която показва безхаберието на страната. В случая не сме несъмнено дали обаче става въпрос единствено за това или за нещо по-лошо – някой някъде да е желал едни пари за себе си и да не ги е получил. А всички материали по тематиката можете да намерите ТУК – за!

Представяме ви първото целеустремено изявление по тематиката дали въпреки всичко няма лекарство, което да е доста по-ефикасно против COVID-19 от всички други употребени сега? Говори проф. Иво Петров, а тематиката занапред ще се обогатява през 2021 година.

Една революционна концепция в медицината – концепция, хрумнала на българи! Идея, с която при започване на пандемията – тогава, когато трябваше да се натрупа рейтинг. Идея, която, тъй като е привикнал на бързия дял и лъскавата опаковка. Идея, която и в действителност беше принизена персонално от Борисов! И – към този момент от тези финали по български, които никак не желаеме да са по български!

Поглед в фотоси – в случай че някой в миналото се е чудел какво би било да се сбъдне нечий приказен сюжет, в който цивилизацията ни и хората изчезват, това е то – пролетта на 2020 година.

Има хора, чието твърдоглавие разкрива неподозирани хоризонти и чиито достижения отекват. Историята на двама българи – татко и наследник, които съумяха да сторят нещо немислимо.

Всички си мечтаем да избягаме от напрежението на огромния град, единствено че в случай че продължаваме в духа на този материал, ще бягаме само в кръг! И всичко това под благовидния претекст " да не пустее земята ". Не пустее – само че богатеят единствено някои!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР