Отиването по-рано на летището вече не означава, че трябва да

...
Отиването по-рано на летището вече не означава, че трябва да
Коментари Харесай

Тези летища имат невероятни външни пространства СНИМКИ

Отиването по-рано на летището към този момент не значи, че би трябвало да стоите вътре. Една от най-горещите трендове на терминалите през днешния ден е създаване на открити тераси или места за улеснения на пасажерите. Повечето от тях включват превъзходна панорама към самолетите и пистите, написа Блиц.

Ето няколко летища с открити пространства, които би трябвало да посетите при идващото си пътешестване.

Летище Франкфурт, Германия

Терминал 2 на летище Франкфурт предлага тераса за посетителите. И вътре, и извън има места за сядане, а някои са сложени под заслон, с цел да предпазят от неприятно време. Терасата предлага превъзходен аспект към пистата, а наоколо има и заведения, което ви разрешава да излезете и да хапнете на открито.

Летище Шипхол, Амстердам

Панорамната тераса е отворена за всички гости в дома на KLM. Разположена е сред терминали 1 и 2 и е известна измежду пасажерите заради невероятната панорама към самолетите и изгледа към града.

Международно летище Остин-Бергстром

След прекосяване на секюрити инспекцията пасажерите могат да седнат навън във вътрешен двор и да се полюбуват на слънцето преди политане. Районът разполага с маси и столове, зона за домашни любимци и достъп до хранителни павилиони, които са станали емблематични в столицата на Тексас. Има и Wi-Fi достъп и зарядни станции за електронни устройства.

Международно летище Хартсфилд-Джаксън

Тук има открита палуба, която е удоволствие  и за най-претенциозните клиенти. На 150 кв.м може да видите излитането и кацането на самолетите, както и да ревизирате пощата си, защото разполага с с Wi-Fi достъп и електрически контакти. Има огромни нагреватели за студените дни и външен бар.

Международно летище Хонконг

Терминал 2 на интернационалното летище Хонконг е Aviation Discovery Centre се отличава с експонати и графики, свързани с авиацията. Голямата платформа е идеалното място за наблюдаване на самолетите.

Летище JFK, Ню Йорк

Тъй като терминал 5 на JetBlue, основан в Ню Йорк, не беше задоволително атрактивен, превозвачът реши да отвори тераса на покрива през 2015 година Покривът е с към 400 кв.м повърхност и зелени площи с места за 50 души, детска площадка и зона за кучета. Той също по този начин предлага невероятна панорама както към Манхатън, по този начин и до историческия терминал TWA. В помещението има също безвъзмезден Wi-Fi интернет и колички за храни и питиета.

Летище Лонг Бийч, Калифорния

След прекосяване през защитата на летище Лонг Бийч в Калифорния, пасажерите имат достъп до съвсем 2 000 квадратни метра намерено пространство с места за сядане на покрива. Разгледайте заведенията за хранене на терминала и хапнете на открито на дървени пейки, гледайки самолетите, които летят. Има даже вътрешен двор, където пасажерите могат да вземат чаша вино.

Международно летище в Лос Анджелис

Трябва да имате статут, с цел да влезете в салона Star Alliance в интернационалния терминал " Том Брадли " на летището в Лос Анджелис. Но в случай че имате златния билет,  ще получите невероятни гледки към Холивуд и планините, както и свободен отворен бар и бюфет за храна.

Летище Сидни

Преди да преминете през защитата, разгледайте бар Cloud 9 на покрива на хотел Rydges Sydney Airport. Барът предлага коктейли, спиртни питиета, шампанско, вино и храна. Но има и смъртоносен аспект към пистата на летището, пристанище Ботани и града.

Летище Цюрих

Aspire Lounge, отворен за всички интернационалните пасажери, се намира в централния терминал на летището над врата Е. Той освен предлага безвъзмездна храна и питиета, само че също по този начин и спираща дъха панорама към швейцарските Алпи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР