Отиването на избори е по-добро от трите партии в управляващото

...
Отиването на избори е по-добро от трите партии в управляващото
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ако получим мандата ще се опитаме да направим правителство

Отиването на избори е по-добро от трите партии в ръководещото болшинство е най-хубаво за всички. Защото сме в напредък, безапелационен бе съпредседателят на Демократична България Христо Иванов пред bTV.

Но има заплаха да се повтори всичко и да изпуснем прозореца, който е нужен за значими задания. Заради това, в случай че ни дадат третия мандат, ще създадем всичко да създадем държавно управление. Не толкоз политическо, добави той. Имаме въможност да приключим интеграцията на България в НАТО и Европейски Съюз.

Предстои енергийна рецесия, която е световен проблем. Има процеси, които ще изпуснем времето, което е належащо.

Още една разграничителна акция ще е съдбовна. Почваме постоянно с положителна акция, и по-късно идва раздялата.

Първо ще вкараме една декларация с цели. И в случай че има подготвеност за конституционна промяна, ще търсим болшинство. И договарянията ще бъдат в границите на тези сътрудници, като започваме с Политическа партия. Бих споделил ще избегнем търсенето на поддръжка отвън тези четири обединения. ГЕРБ няма да ги търсим.

Правителството би трябвало да е технократско и с явен небосвод. Например до 1 януари 2024 година когато би трябвало да въведем еврото. И ярките политически фигури би трябвало да правят отстъпка.

Най-голямата неточност досега било феодализирането на министерствата. " И се стигна до лозунга - във вашето министерство е мафията ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР