Отиваме на пети избори в рамките на две години. Това

...
Отиваме на пети избори в рамките на две години. Това
Коментари Харесай

Янев: Тези месеци бяха загубено време в безсмислени караници за власт

Отиваме на пети избори в границите на две години. Това демонстрира липса на диалог и разговор. Хората не виждат смисъл в политическата система у нас. Това ме тревожи доста. Това съобщи от трибуната на Народното събрание ръководителят на " Български напредък " Стефан Янев.

" Често в това Народно събрание бях посредник, който успокояваше по-младите си сътрудници. Тези месеци бяха изгубено време в безсмислени кавги за власт, без никакви опити да създадем нещо общо и да преведем България през рецесиите. Ситуацията е доста тежка. Близко до нас се води война, хората обедняват от ден на ден. Тази политическа безпринципност би трябвало да свърши, тъй като страдат страната и хората. За тази цел трябват същински мъже и политици, които са подготвени да дадат живота си за България, а освен да знаят да си гладят ризите за присъединяване в утринните блокове ", разясни Янев.

" Сигурност, непоклатимост и взаимност - това би трябвало на България. Пет парламентарни избори за две години, подстрекателство, че ще има и шести с локалните избори. В страната царува безредие и страната се движи на автопилот. Много хора имат възприятието, че са над закона. Нормалните хора имат възприятието, че законът не е на тяхна страна. Тотална липса на религия в политическата класа ", добави още ръководителят на ``Български възход``

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР