Отиваме към избори. Това се случва без никаква реална политическа

...
Отиваме към избори. Това се случва без никаква реална политическа
Коментари Харесай

Христо Иванов: Отиваме към избори заради лични кариерни амбиции и вендета

„ Отиваме към избори. Това се случва без никаква действителна политическа причина “, съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов пред публицисти тази заран.

„ Не дребна част от тази политическа рецесия е основана върху лични кариерни упоритости и вендета. В някакъв смисъл дори се веселя, че госпожа Ива Митева най-сетне ще получи това, което толкоз желае като някакво самопризнание “, сподели още Иванов. „ Всичко стартира с Българска народна банка и хората би трябвало ясно да си дават сметка, че тук има просто един детайл на неспособност на няколко души да одобряват, че техните кариерни упоритости няма да бъдат признати и по тази причина отиваме към избори. Това ще бъдат четвърти избори в границите на 13-14 месеца, абсолютно безпрецедентно и без действителна политическа причина и би трябвало да е ясно на хората за какво се случва “, акцентира Иванов.

Според него шансове всевъзможни има: „ Но ми е доста забавно по какъв начин новообразуваното болшинство ще излъчи държавно управление и ще изясни неговата формула. За момента никой от хората, които подхващат този опит за последователно събаряне на ръководството, да даде друга политическа вероятност, като се изключи че отиваме на предварителни избори “, разяснява Христо Иванов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР