Отишли на на риболов мъже от Сахалин се сдобили с

...
Отишли на на риболов мъже от Сахалин се сдобили с
Коментари Харесай

Рибари хванаха "динозавър" в Тихия океан

Отишли на на лов на риба мъже от Сахалин се сдобили с необикновен улов. Теглото на плячката обаче било такова, че тримата мощни мъже не можгли да го извлачат на борда на лодката. Рибарите решили да излязат на брега и там, на земята, да се опитат да изтеглят рибата от водата.

Рибарите бяха изгубени, когато наближили брега, видехи по какъв начин големи бивни, стърчащи от тялото на животното, се извисявали над водата.

Трупът на незнайното създание, възобновено от океана, лежал там няколко дни. Що за създание било, риболовците не разбрали. Едва в този момент мъжете почнали да осъзнават, че са били изложени на огромен риск при опита да заловен това създание, защото в отбрана то елементарно е можело да преобърне лодката и да ги нападне.

Експертите, пристигнали на мястото, не могли да разпознават мистериозното животно. Един от тях допусна, че риболовците са хванали същински динозавър, който дълги хилядолетия е живял и се е криел в дълбините на Тихия океан.

Изследователите били най-объркани от съществуването на бивни в животното, които били отмерено разпределени по тялото през 30 сантиметра. Сега учените се пробват да открият какъв тип животно е и дали има действителна заплаха риболовците да ловят риба край крайбрежията на Сахалин.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР