Отидохме на протеста срещу насилието над жени, за да изразим

...
Отидохме на протеста срещу насилието над жени, за да изразим
Коментари Харесай

Александър Александров: Ние сме против насилието над жени

Отидохме на митинга против насилието над дами, с цел да изразим позицията си
„ Отидох на митинга, с цел да защитя българската майка, българската баба, българската жена. Ние сме срещу насилието над дами “. Това съобщи Александър Александров пред „ Евроком “ във връзка присъединяване си в митинга нощес. По думите му казусът с домашното принуждение би трябвало да се гледа по-глобално.

„ В случая става въпрос за един по-комплексен проблем и той е домашното принуждение, което се показва в разнообразни форми и е многоаспектно. Според нас би трябвало са обърне внимание и на насилието, което е провокирано от младите членове на фамилията към по-възрастните, на майката към децата. Не считам, че българският мъж е принудител, тъй като аз самия не съм, само че значимото е да се открие генезисът на този проблем, който вълнува обществото ни “, добави Александров.

Той е безапелационен, че по никакъв метод не е предизвиквал или упражнявал принуждение върху който и да е било от митинга.

„ На митинга отидох, с цел да покажа моята гражданска позиция и това направих. Ако някой от нас беше направил каквото и да е принуждение към отсрещната страна сега нямаше да заставам пред вас. Задържани имаше, само че те не бяха от нашите съидейници “, съобщи ще той.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР