Отидете при Никола Минчев и го питайте на кой съвет

...
Отидете при Никола Минчев и го питайте на кой съвет
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Никола Минчев излъга

Отидете при Никола Минчев и го питайте на кой съвет не е имало представител на " ИТН ". Той излъга. А доколкото зная той е бил единствено на един съвет отвън Народното събрание.

Това съобщи зам.-шефът на " ИТН " Тошко Йорданов пред БТВ.

Преди ден шефът на Народното събрание Никола Минчев разгласи, че Има Такъв Народ не вървят на съдружни препоръки, а по-късно се оплакват, че техните оферти не се одобряват. Думите му бяха отговор на фейсбукпост на Слави Трифонов, с който той насочи предизвестие към " Продължаваме промяната ".

Политиката към Северна Македония е оттегляне от съдружното съглашение, а и доста от нещата в него просто не се работи по тях, упрекна още Тошко Йорданов. Излезе информацията, че са водени два вида диалози - публични и неофициални. Има доказателства за това. По-голямата конкретика, като му пристигна времето, сподели още зам.-шефът на " ИТН ".

Не е ясно дали ще се стигне до червен картон, само че ще стане брутално ясно, в случай че го вдигнем. Всяко неспазено нещо от съдружното съглашение е съображение за повреждане на обединението, изясни метода на партията Тошко Йорданов.

Във вторник вечерта за първи път всички от ръководещата коалиция седнаха да разискват в конкретика антиинфлационни ограничения, сподели още той. Нулевата ставка за хляба е призната, заяви Тошко Йорданов.

Той упрекна ресторантьорите в топли връзки с ГЕРБ, които обяснявали за какво браншът непрекъснато стачкува. По-добре да се поддържат производители, изясни Йорданов. Останалото било комунистически метод на харчене на пари, който опдкрепя инфлацията.

България сега не покрива условията за въвеждане на еврото, останалото е политическо говорене, добави Йорданов. Абсурд е да осъществим условията за 2 месеца, твърди той.

Вицепремиерката Калина Константинова е била човек на ГЕРБ, упрекна още Тошко Йорданов като образец по какъв начин ръководството не разграждало модела на някогашните ръководещи. Във второто държавно управление на Борисов Константинова бе консултант на тогавашната вицепремиерка Румяна Бъчварова.

Не е морално да се назначават хора от ГЕРБ, добави той. Хора на някогашните ръководещи имало и по министерства, има подобен народен представител, изясни той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР