Отиде си колегата фотограф Николай Димов, това научи Plovdiv24.bg от

...
Отиде си колегата фотограф Николай Димов, това научи Plovdiv24.bg от
Коментари Харесай

Известен фотограф почина след зверски побой

" Отиде си сътрудника фотограф Николай Димов ", това научи Plovdiv24.bg от обява в обществената мрежа. Тази загуба идва, откакто на 18 февруари фотографът е бил грубо пребит в Ямбол и няколко дни лекарите са се борили за живота му. Публикацията, в която се оповестява за гибелта на уважавания експерт е от 23 февруари. Ето какво споделя още опечаления от тъжната загуба:

Той беше човек с богата психика.

Защо ли? Защото имаше доверие в хората. Той се доверяваше (в границите на разумното) на своите сътрудници, даваше им опция да реализират своите фантазии. Той даваше, като мислеше повече за изгодата на дарения, в сравнение с за своята изгода. Търсеше най-хубавия метод да помогне на този, който е отишъл при него за помощ. Кариерата му на фотограф не бе фокусирана единствено върху това, което харесваше да прави, той не просто стоеше на работно си място, а се стремеше да оказва помощ.

Ники умееше да похвали другия, наслаждаваше се на положителната дума. Той знаеше, че поощрението, положителната дума вършат чудеса. И като се отнасяше към другите по този метод, той даваше повече от себе си. Посвети живота си на това да опознае себе си, другите и света.

Съдбата обаче му се подигра. Беше жестока към него и разреши на един нахален вид да му отнеме живота.

Покой на светлата ти душа, приятелю!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР