Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце

...
Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце
Коментари Харесай

България Спря: Емилия Най-Накрая Проговори За Смъртта На Доведения Си Син, Но Думите Пронизаха Право В Сърцата!

„ Отиде си едно прелестно, възпитано, положително и с голямо сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си – Деспина. Отиде си едно прелестно дете, което беше признато в най-престижния университет Boston university и имаше фантазии за бъдещето си, само че Господ реши друго… Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би в никакъв случай няма да намерим отговора на този въпрос “, написа Емилия в обществената мрежа Инстаграм.
„ Не са правилни нещата, които се изписаха по медиите и нещата, които се споделиха по малките екрани!!! Пътувахме обикновено и умерено със скорост не повече от 110 км в час и ненадейно попаднахме на аквапланинг, който провокира тази тежка злополука “, показа певицата за злополуката.

„ В Библията написа: “Не пречете на децата да дойдат при мен, тъй като е тяхно Царството небесно!!! “ Казват, че в случай че Господ те обича, те прибира млад при него от този грешен свят!!! Времето не лекува, само че демонстрира пътя, по който би трябвало да продължим… Трудно е да си СИЛЕН в подобен миг, мъчно е да продължиш в подобен миг, само че би трябвало да го направиш поради всички останали, които обичаш и които те обичат – дължиш им го…и ние ще продължим… Федка, почивай в мир – ние ще продължим живота си, само че не без теб… Ти постоянно ще си с нас на всички места!!! “, написа още поп фолк изпълнителката.

Всички почитатели на поп фолк изпълнителката и сервираха съболезнования. Те се пробваха да я окуражат Емилия като й пожелаха да е мощна и да не се предава на тъгата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР