Oti Mabuse е едно от най-известните лица в телевизията, станало

...
Oti Mabuse е едно от най-известните лица в телевизията, станало
Коментари Харесай

Тайният съпруг на звездата от Dancing On Ice Oti Mabuse, бебешка драма и „травматичен“ страх за здравето

Oti Mabuse е едно от най-известните лица в малкия екран, станало известно в Strictly Come Dancing, преди да стане арбитър в Dancing On Ice.

Често й се приписва, че е построила забележителна кариера в телевизионния праймтайм. Въпреки това южноафриканската звезда, на 33 години, упорства, че заслугите би трябвало да бъдат и на нейния брачен партньор Мариус Лепур, на 41 години, който съгласно нея е нейната „ канара “, когато става дума за нейния триумф.

Двойката посрещна първото си дете през декември, само че след травматично раждане и отблъскващ боязън за здравето, Оти не разкри, че е приветствала дъщерята на двойката на света, до момента в който дребното не навърши девет седмици. И по този начин, до момента в който тя привиква с живота като нова майка със своето очарователно момиченце, ето късото изложение на живота на танцьорката надалеч от камерите.

Таен брачен партньор

Това беше случай на Плъзгащи се порти за Оти и танцьора Мариус, когато световете им се сблъскаха и те завързаха другарство, преди да продължат да излизат.

Род...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР