Oti Mabuse даде на феновете си изглед отстрани на масата

...
Oti Mabuse даде на феновете си изглед отстрани на масата
Коментари Харесай

Първата Коледа на Oti Mabuse с „чудо“ бебе, докато към нея се присъединяват сестри и съпруг

Oti Mabuse даде на почитателите си аспект в профил на масата на своя Коледен ден, до момента в който се наслаждаваше на вечеря, танци и доста се смее със фамилията и новото си бебе.

33-годишната звезда от Dancing On Ice и нейният 41-годишен немски брачен партньор Marius Iepure посрещнаха първото си дете, щерка, този месец. Южноафриканската професионална танцьорка разгласи идването на своя пакет наслада на Коледа в обява в обществените медии - макар че не посочи по кое време тъкмо се е появило бебето й и към момента не разкрива името си.

С новото идването, двойката беше подготвена да чества като възходящо семейство - и събра членове на фамилията си, с цел да се насладят на празник на Коледа. Oti направи най-важните моменти от деня - показвайки доста празненства, които се случват.

Качвайки видеоклипа - който съдържаше и фамилни фотоси - звездата изясни, че е разчувствана да чества като нова майка. Оти ​​и Мариус са женени от 2014 година и бяха разчувствани да се насладят на „ друга “ Коле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР