Отхвърлена жена обвини дупничанин в сексуален тормоз, но стана клиент

...
Отхвърлена жена обвини дупничанин в сексуален тормоз, но стана клиент
Коментари Харесай

Отхвърлена жена обвини дупничанин в изнасилване

Отхвърлена жена упрекна дупничанин в полов тормоз, само че стана клиент на прокуратурата. 32-годишната Василка Петрова подала тъжба в РУП – Дупница, че Димитър Георгиев се опитал да я изнасили. Дознател от полицията викал на разпит няколко пъти жертвата. Д. Георгиев също давал на няколко пъти показания по жалбата против него, написа "Струма.бг ".

От събраните от дознателя доказателства било открито, че Георгиев въобще не е бил на посоченото от Петрова място във времето, за което тя споделя, че против нея е осъществено непристойното действие. След като била притисната от събитията по следствието, В. Петрова, която е от София, признала, че преднамерено е подала подправен сигнал до полицията, защото Димитър Георгиев не откликнал на любовните й пориви.

В правосъдно дело Петрова се признала за отговорна за това, че излъгала, че Георгиев се опитал да я изнасили, и се съгласила на съглашение с прокуратурата. Съдия Светлана Пейчева постановила присъда от 6 месеца „ пробация “ за Петрова, като я задължава да се записва по непрекъснат адрес и през този интервал да се среща с пробационен чиновник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР