OtherSide Entertainment споделиха официално, че създателят на оригиналния Deus Ex

...
OtherSide Entertainment споделиха официално, че създателят на оригиналния Deus Ex
Коментари Харесай

Създателят на Deus Ex работи по нова игра

OtherSide Entertainment споделиха публично, че основателят на истинския Deus Ex и на първия System Shock, Уорън Спектър, работи по нова игра.

Съобщението за това беше направено в специфичен прес-релийз от страна на студиото, като се акцентира, че идната игра на студиото ще е имерсивна симулация, която се базира на напълно нова интелектуална благосъстоятелност. Не се оповестява по кое време ще излезе играта, както и друга информация.

„Чувствам се отлично да работя с надарен екип по ново заглавие и нова интелектуална благосъстоятелност. Почитателите на работата ми към този момент знаят какво да чакат: всепоглъщащ свят и ангажираща история, на която играчите ще въздействат директно посредством изборите си и метода си на игра. Все още се намираме в прекомерно ранна фаза на разработка и нямаме самообладание да споделим повече информация с вас скоро!“, написа Спектър.

Генерален управител тук ще е Джеф Гуудсил, който към този момент шест месеца работи, като стратегически консултант в Otherside Entertainment. Той е прочут с работата си по игри, като Age of Empires, Titan Quest, Warhammer 40,000: Dawn of War и други Неговата задача ще е ръководство на развиването на Otherside Entertainment, както и надзор над работата по нови заглавия за сегашното потомство конзоли и лични компютри.

Самите Otherside не престават да работят по System Shock 3 или най-малко по този начин се допуска, вземайки поради уверението за това от страна на студиото. Както може би си спомняте, правата за името на играта към този момент не са в Otherside Entertainment, откакто те бях от китайците от Tencent. Това породи и спекулации по отношение на бъдещето на обявеното през 2016 продължение на System Shock. Вероятно ще би трябвало да изчакаме, с цел да разберем какво се случва с играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР