Отговорността за всичко, което се случи, е моя. Виновен съм

...
Отговорността за всичко, което се случи, е моя. Виновен съм
Коментари Харесай

Кметът на Калофер: Виновен съм, но никой не можеше да спре мъжкото ледено хоро

 Отговорността за всичко, което се случи, е моя. Виновен съм пред всички. Това съобщи кметът на Калофер Румен Стоянов пред бТВ, където на Йордановден в нарушаване на противоепидемичните ограничения се изви мъжко хоро в р. Тунджа. 

До последно поръчката беше, че мъжкото хоро няма да се състои или най-малко не във типа, в който в бил до в този момент. Противно на това – калоферци влязоха във водите на Тунджа и съблюдаваха обичая с хвърлянето на богоявленския кръст, след което се изви и леденото хоро. Румен Стоянов показа, че е призовал хората да съблюдават ограниченията, само че е удовлетворен, че управляващите не са се намесили при леденото хоро.

По думите му никой не може да спре искащите да влязат във водите на Тунджа. " Доволен съм от полицията, която отстъпи ", акцентира Стоянов. 

Той уточни, че заплатата му е 1200 лева, а санкциите, които ще заплати, са 1500 лева - 1000 лева е глобата, наложена от регионалния шеф Дани Каназирева и 500 лева от Министерство на вътрешните работи. Глобата от полицията е поради възбрана за образуване на всеобщи мероприятия, върху която Стоянов се е подписал, само че все пак я е нарушил. На 5 януари той съобщи, че хоро няма да има, а единствено църковен обред. 

Той сподели, че брачната половинка му е преболедувала от COVID-19, а за имунизирането Стоянов изясни, че към момента не е мислил за това, само че най-вероятно ще бъде един от последните.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР