Отговорността за вчерашните безредици носи лично президента Румен Радев. Това

...
Отговорността за вчерашните безредици носи лично президента Румен Радев. Това
Коментари Харесай

ГЕРБ: Отговорността за вчерашните безредици е на президента

Отговорността за вчерашните вълнения носи персонално президента Румен Радев. Това е индивидът, който от четири години насам се пробва да нагнети напрежение и през вчерашния ден беше ескалацията на този развой.

Това съобщи на брифинг на ГЕРБ в събота сутринта Тома Биков. По думите му огромна част от протестиращите против държавното управление са били подведени и без да схванат “са превърнати във декор на шпицкомандите на Васил Божков “.

“Огромна част от хората, които стачкуваха против държавното управление, бяха пристигнали непринудено. Но митингът беше високомерен от шпицкомандите на Васил Божков и тези хора, които бяха пристигнали поради убежденията си, се трансфораха във декор на тези, които бяха пристигнали, с цел да провеждат принуждение. Президентът не се разграничи от насилието и спомогна тези хора да се трансфорат в водачи на митинга “, съобщи Биков.

“Сблъсъкът по улиците няма нищо общо с политика - това не е политика. Даже и спорт не е. Няма да допуснем революция, даже и да имаме късмет да я спечелим “, съобщи от своя страна Томислав Дончев.

“Приоритет сега е България да остане спокойно и умерено място за живеене. Ще създадем всичко допустимо да го реализираме, даже това да ни коства политически вреди “, добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР