Отговорността за цялата сага с Истанулската конвенция се води само

...
Отговорността за цялата сага с Истанулската конвенция се води само
Коментари Харесай

Жельо Бойчев: Сагата с конвенцията е заради правителството

Отговорността за цялата сага с Истанулската спогодба се води единствено от държавното управление. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Жельо Бойчев в утринния блок на Нова телевизия. По думите му обикновено е, защото имаше заявление от Брюксел на премиера, документът да бъде признат. „ Имаше няколко неща, които останаха неразбираеми “, уточни политикът. „ Направиха се внушения, че конвенцията може да бъде одобрявана текст по текст “, добави още той. Според е имало опит тихомълком да се одобри текстът.

„ Защо изказванията, че има спекулации, не се разсеяха веднаха “, попита политикът, като добави, че всичко това е отговорност на държавното управление. По думите му напълно обикновено е когато виждаш публичното мнение, „ да дадеш обратно “.

Жельо Бойчев разяснява и тематиката за митингите за Банско. „ Имаме публична позиция по всички въпроси “, уточни той.

Според него няма по какъв начин да спрат тези недоволства, в случай че държавното управление продължи по този метод. „ Ние сме за едно стабилно развиване, в това число и за зимния туризъм в България “, счита зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “.

По мотив изказването на левицата за Народния съд политикът счита, че това не е публична позиция на партията.

„ За страдание имаше такава неточност, индивидът, който работеше по текста, беше отхвърлен “, разяснява той и добави, че е обикновено другите членове на опозицията да имат друга позиция.

Той уточни, че Българска социалистическа партия желае за дейностите им да се съди по това какво се прави в този момент, а не да се гледа в предишното.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР