Отговорност за публичните финанси носи финансовият министър Асен Василев. Ние

...
Отговорност за публичните финанси носи финансовият министър Асен Василев. Ние
Коментари Харесай

Даниел Митов: Ще следим за всяка цифра от бюджета

Отговорност за обществените финанси носи финансовият министър Асен Василев. Ние ще следим за всяка цифра, сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Митов. Той става следващият представител на групировката, който показва, че цялата отговорност за решенията на кабинета с министър председател Николай Денков е на " Продължаваме промяната- Демократична България ".

" От него (Асен Василев, б.а.) чакаме отговорно отношение към обществените финанси, 3% недостиг. Ще следим и държанието на господин Спецов ", сподели още зам.-председателят на ГЕРБ.

Митов означи, че при демокрацията няма значение по кое време харесваш и кого не, а какви решения предлагаш на обществото.

" Нищо не чакам от Иван Гешев. Тече процедура във Висш съдебен съвет, текат диалози за конституционна и правосъдна промяна ", акцентира депутатът от ГЕРБ-СДС в отговор на въпрос обезпокоен ли е от интензивността на основния прокурор. Митов счита, че в случай че концепциите за конституционни промени са рационални, може да се събере и 180 гласа болшинство.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР