Отговорна, педантична и изпълнителна. Така близките на починалата 31-годишна Биляна

...
Отговорна, педантична и изпълнителна. Така близките на починалата 31-годишна Биляна
Коментари Харесай

Сестрата на Биляна: Имаше следродилна депресия, предлагали сме й да я заведем на специалист

Отговорна, педантична и изпълнителна. Така околните на умрялата 31-годишна Биляна я дефинират.

" Винаги точна! Звъниш и й казваш " Имам този и този проблем “ и тя незабавно намира решение. Любима другарка, доста обичана от фамилията си, сътрудниците и приятелите си. Никога не се е карала с никого “, съобщи сестрата на умрялата Биляна – Флора Йорданова.

" Не е имала проблеми в фамилията й. Тя постоянно общувала и с други майки и фамилни другари “, добави сестра й пред NOVA. 

След раждането е станала по-тревожна.

" Многократно сме й предложили помощ – морално и физически. Предлагали сме й да я заведем на експерт, тъй като в последна сметка човек, като си счупи крайник отива на доктор ", добави Флора.

Хиляди хора споделиха обявата за изчезналата дама. Въпреки напъните тя да бъде открита, тялото й бе открито в двора на Румънската православна черква на ул. " Княз Борис I “ 152, зад Халите. Именно в този регион бе изчезнала младата жена.

По разкази на нейни другари, Биляна е страдала от следродилна меланхолия след раждането на второто си дете, което и все още е бебе. Жената се чувствала доста зле и точно това била повода във вторник да бъде извикана кола за спешна помощ, която да я закара в центъра за психологично здраве в региона на Халите.

Биляна е избягала от кабинета след прегледа и точно в този миг околните й я афишират за търсене. Публикацията за изгубването й бе споделена над 16 000 пъти единствено за часове, а целият град търсеше цяла нощ къде ли не майката.

Образувано е досъдебно произвеждане. Работи се по всички версии за гибелта на младата жена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР