Отговорихме абсолютно адекватно на това, което дойдоха да правят хората

...
Отговорихме абсолютно адекватно на това, което дойдоха да правят хората
Коментари Харесай

Джамбазки към Хекимян: Защо ми задавате въпроси в стил Кобилкина

" Отговорихме безусловно съответно на това, което пристигнаха да вършат хората пред постройката, а те пристигнаха да чупят, да хвърлят, да чупят вратата, да се пробват да нахлуват в нашата постройка с хора вътре по това време, деца от ансамбъла бяха там. " Така разяснява пред бТВ вечерта на напрежението пред централата на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки и фрагментите, на които се вижда по какъв начин мъж, наподобяващ на него хвърля бомбички и полива с маркуч хората долу.

Това е исторически монумент на културата и ние няма да допуснем да бъде вандализиран да бъде нападан, трошен, добави евродепутатът.

Джамбазки съобщи, че са се самозащитавали от вандалския акт и експанзия на протестиращите. Според него всеки би го направил, в случай че в дома му дойдат да чупят.

Той не отговори на въпроса за какво е имало бомбички в постройката на Вътрешна македонска революционна организация, само че разясни, че пиротехниката се продава в комерсиалната мрежа свободно.

Ако бяха нахлули вътре щеше да се стигне до физически конфликт, пожарният маркуч беше единственият метод да, сподели още евродепутатът, който сега е доброволец във ВМА.

" Саморазправа е юридически термин и ви поучавам да не го употребявате, ние се защитавахме от хора, които ни нападнаха и започнаха да трошат вратата ни. Вие сте пристрастни ", отсече политикът.

" Хвърлянето на бомбички да не е някакъв комплекс за това, че не сте приключили казарма “, предизвика госта си Хекимян.

На това Джамбазки отговори, като на собствен ред го запита дали няма комплекс, че не е учил логика на психиката.

" Аз съм индивидът, който взе решение да отбрани нашата благосъстоятелност. Защо ми задавате въпроси вид Наталия Кобилкина ", попита Джамбазки водещия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР