Отговорът ни към ДПС винаги е бил според начина, по

...
Отговорът ни към ДПС винаги е бил според начина, по
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов от ОП призна: Част от нещата, които сме обещали на избирателите, се случват по-бавно, отколкото ни се иска

”Отговорът ни към Движение за права и свободи постоянно е бил съгласно метода, по който те насочат към нас обвинявания или употребяват езика на омразата към нас или към гласоподавателите, който са избрали Обединените патриоти. В декларациите на Движение за права и свободи в последните им интензивности са ориентирани да плюят, омаскаряват и изопачават информация, обвързвана с Обединените патриоти за да ни злепоставят пред обществото и Европа. Ние няма по какъв начин да им го позволим свободно да го вършат! Винаги им отговаряме по метода, по който те насочат нападки към нас. ” Това сподели в ефира на предаването ”Офанзива с Любо Стоянов ”по Канал 3 секретарят на групата на Обединените патриоти Юлиан Ангелов.
”Напрежението не го търсим ние. Ако някои търси електорално повишение, това най-вероятно е Движение за права и свободи, тъй като те вършат провокациите и те употребяват езика на омразата против нас т.с те бяха смъкнати от третото място в българската политика и на президентските избори, и на парламентарните, където Обединените патриоти ги изпревариха. Появи си и нов състезател – ДОСТ. Целта на Движение за права и свободи, употребявайки тази изразителност против нас е да върнат най-малко част от електората си, с цел да се върнат на старите си позиции, тъй че няма по какъв начин Обединените патриоти да печелят от това, че Движение за права и свободи желаят да си върнат електората, употребявайки обидни думи и квалификации към нас.”, разяснява още той.

”Когато участваш в ръководството на една страна трупаш освен позитиви, само че и негативи, само че това нас не ни тормози. За нас е значимо нещата, които сме поели като ангажимент и които сме присъединили в управническата стратегия и политиките да се извършат през този 4-годишен мандат. В последна сметка политическите партии са основани точно по тази причина да вземат участие в ръководството и да наложат своите визии. И преди изборите, и след тях ние сме водили диалози и сме създали една обща стратегия за ръководство на страната т.с не сме създали самоцелно присъединяване във властта, тъй като можехме да го създадем предходния парламент и предходното държавно управление, когато имаше към нас покана да участваме дружно с Реформаторите, АБВ и ГЕРБ в обща коалиция в изпълнителната власт, в това число и ни бяха предлагани министерски постове, само че ние отказахме. Управлението за нас не е самоцел. Можехме да го създадем и предходния кабинет, само че отказахме”, продължи с коментара си Юлиан Ангелов.

”Това, което още не сме създали за гласоподавателите, които са ни подкрепили, е че част от нещата, които предлагаме да се случват, се случват по-бавно, в сравнение с нас ни се желае. За страдание обаче нещата не могат да се случат толкоз бързо, всичко се случва в границите на опциите, само че в последна сметка ние не се отхвърляме от нашите неща и продължаваме да ги следваме. Успяхме обаче да наложим неща, които не са се случвали в българската политика от години като увеличението на минималната пенсия, в случай че щете и признаването на българското малцинство в Албания, тематика по която патриотите работеха години наред, Договорът за добросъседство с Македония, който също считахме, че е нещо значимо и че е крачка в решаването на проблемите на Балканите, в това число и отделянето на повече средства в бранш сигурност – неща, за които постоянно сме говорили се случват, само че някои неща се случват по-бавно”, съобщи секретарят на групата на Обединените патриоти.

”Това, че една социологическа организация даде дребна преднина на Движение за права и свободи и те са малко над нас, което е в границите на статистическата неточност, и на парламентарните избори социолозите даваха, че Движение за права и свободи ще е трета политическа мощ, само че в последна сметка се оказа, че ние сме третата политическа мощ. Това, че резервираме ниво и гласоподавателите избирателите дават доверие на Обединените патриоти, демонстрира че те отново влизат в Народното събрание и вероятно те ще бъдат трета политическа мощ, значи че нещата, които сме поели като политически ангажимент ги следваме”, сподели още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР