Отговорът на въпроса защо трябва да се положат всички възможни

...
Отговорът на въпроса защо трябва да се положат всички възможни
Коментари Харесай

Цонев, ДПС: Хората всеки ден ме спират по улиците на София и ме питат дали сме луди, че на всяка цена трябва да се направи кабинет

Отговорът на въпроса за какво би трябвало да се положат всички вероятни старания за сформиране на кабинет е елементарен - тъй като по този начин желаят гласоподавателите. И нямам поради единствено гласоподавателите на Движение за права и свободи, а всички. 

Това разяснява пред бТВ Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

 Решаването на всички рецесии, в които сме затънали, стартира с решаването на политическата рецесия. Нито можем да се оправим с инфлацията, нито с приходите, нито с превъоръжаването - никакъв проблем няма да решим преди да загърбим партийния си нарцисизъм, уточни той.

ГЕРб са първи на тези избори, тъй като са най-сговорчиви и хората го виждат. Но ние имаме укор към тях - би трябвало да играят по-твърдо ролята на полюс. Те би трябвало да канят на масата за договаряния всички, които считат, че държавно управление би трябвало да има. Нашето чувство е, че те не се държат точто като партия, спечелила парламентарните избори. Трябва да са по-ясни и безапелационни, уточни той. 

ГЕРБ тряябва да кажат, че или ще има още в този момент държавно управление или няма да има и при идващите 88 избора. Защото структурата от последните четири избора е все една и съща. Не може да казваш на народа, че тези, които са пратени в Народното събрание не са подобаващи и да му връщаш вота. Народът не дава властта на един. Не я дава и на двама. Хората желаят да се изтрият алените линии, уточни Цонев. 

Всеки ден като се разхождам из центъра на София, там където живеят симпантизантите на ГЕРБ и Политическа партия, непрекъснато ме стопират хора и ми споделят: " Вие луди ли сте? Какво вършиме? Направете някакъв кабинет, решете проблемите. Тази вечер също стопира една кола и водача се провиква  - кабинет желаеме, кабинет, описа той.

Искам да се обърна към сътрудниците от другите партии. Теи желаят всичко или нищо. Ама в тази обстановка си по-близо до нищото като разсъждаваш по този начин. Хората не желаят по този начин. Това не е рационално. В момента имаме доста спешни въпроси да решаваме. Ужасяващо е. Война има. Те не могат да го порумеят това, което се случва, уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР