Отговорът на въпроса от заглавието е един: вие сте по-умни

...
Отговорът на въпроса от заглавието е един: вие сте по-умни
Коментари Харесай

Какви хора сте, ако си лягате късно, разхвърляни сте и говорите неприлично?

Отговорът на въпроса от заглавието е един: вие сте по-умни от множеството хора в света! Поздравления, в случай че в стаята ви царува безпорядък, нощна птица сте и постоянно употребявате малко по-лоши прилагателни, то вие сте много образован човек. Последни изследвания сочат, че хората с тези привички са по-умни от останалите.

Умните хора употребяват неприятен език

Много хора считат, че по-слабо образованите хора приказват непристойно, тъй като имат стеснен речник. Но обстоятелствата приказват, че тези, които не употребяват обидни думи, имат стеснен речник. Умните хора знаят по кое време и по какъв начин да си служат с думите, само че и знаят по кое време да замълчат.

Те стоят будни до късно през нощта

Доказано е, че хората с невероятни и огромни гении за нощно птици и имат по-високо равнище на просветеност. Ако обичате да стоите до късно, то можете умерено да се наредите в клуба на великите хора като Чарлз Дарвин, Уинстън Чърчил и Елвис Пресли.

Бъркотията у дома демонстрира огромен разум

Хаосът на нечие бюро не демонстрира, че индивидът е немърлив. Той демонстрира, че мозъкът му е ориентиран към по-важни неща от движимостите, които стоят към него. Доказано е още, че креативният безпорядък е най-благоприятната среда за раждане на нови хрумвания и решение на проблеми.

Прочетете още:







Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР