Отговорът на Израел на Saturday Night Live“ не се прицелва

...
Отговорът на Израел на Saturday Night Live“ не се прицелва
Коментари Харесай

Израелският „SNL“ се прицелва в американските колежански кампуси

Отговорът на Израел на „ Saturday Night Live “ не се прицелва в американските колежански кампуси, до момента в който сатириците работят, с цел да разсмеят скърбящата и ядосана израелска общност още веднъж. Вирусен скеч от водещото сатирично скеч шоу в страната закупи голяма известност, натрупвайки над 17 милиона гледания онлайн.

Шоуто „ Eretz Nehederet “, което значи „ Чудесна страна “, се гледа от към 30% от израелците, които имат тв приемници, а последният му скеч е ориентиран непосредствено към митингите в университетските колежи в Америка.

„ Всеки е добре пристигнал сега – LGBTQH “, споделя студентът Кели, съ-водещ на измисления " Columbia Untisemity " студентска новинарска стратегия, подигравка на студенти от Колумбийския университет.

" H? " пита съдомакин и състудент, Wordle.

" Хамас! " Кейли дава отговор.

След това двамата студенти могат да бъдат видени да късат плакати на отвлечени израелци, като единият декларира „ Евреите вършат света замърсен “, само че бързо отбелязва „ Аз не съм антисемит, аз съм расистка течност. "

Двамата водещи не престават да интервюират мним представител на Хамас, само че не виждат, че представителят насочва хомофобски обиди към тях.

Изпълнителният продуцент на шоуто, Мули Сегев, приказва с CBS News в Тел Авив и сподели, че е бил стимулиран да напише скицата, откакто е видял фрагменти в обществените медии на американски студенти, които късат плакати на израелски заложници.

„ Видяхме видеоклиповете от улиците на младежи, които късат плакати на заложниците, знаете, някои от тях са деца ", сподели той.

" Това е ужасяващо, това е толкоз омразно нещо. Предполага се, че тези момчета желаят освобождение (на заложниците), в случай че те назовават ​​себе си морални хора ", сподели Сегев в четвъртък.

Както CBS News заяви по-рано, през последния месец е имало трагичен скок както на антисемитизма, по този начин и на ислямофобията в американските академични кампуси.

Повишението идва след кървавото навлизане в Израел от страна на Хамас на 7 октомври, което съгласно Израел е довело до гибелта на повече от 1400 израелци, както и последвалата война на Израел против ислямската въоръжена формация, която остави повече от 10 800 души убити в тежко бомбардиран Газа, 68% от които са дами и деца, съгласно Службата на Организация на обединените нации за съгласуваност на филантропичните въпроси.

От своя страна Сегев сподели, че шоуто е направило скеча на британски в опит да достигнете до американска публика и започнете по-нюансиран диалог онлайн.

„ Това е доста комплициран спор. Не е това, нали знаете, че Израел е зло, а палестинците са жертви. Много по-сложно е от това и е добре да бъдеш про-палестински “, означи Сегев.

„ Това е доста комплициран спор. >

„ Не споделям, че Израел не е направил нищо неправилно, само че едностранчивият метод (мнозина в университетите в САЩ) възприемат този спор е необикновен “, означи Сегев.

Той сътвори „ Eretz Nehederet “ преди повече от две десетилетия и показва, че е останал в ефир през няколко сложни интервала.

„ Ние постоянно сме в ефир, без значение какъв брой сурова е действителността, тъй като имаме вяра, че комедията и Смехът е най-хубавият лек за безпокойствие и ние го имаме доста тук “, сподели Сегев пред CBS News. „ Така че един от методите да се оправим със суровата действителност е да й се смеем. … Това е доста еврейско нещо! “

Застъпниците на правата на абортите виждат победи преди републиканския спор

< p> Кандидатите се сблъскват на третия републикански спор в Маями

Съединени американски щати военни ветерани употребяват изкуство, с цел да оказват помощ на разселени дами ветерани от афганистанската войска

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР