Отговорът на Израел на Saturday Night Live“ не се прицелва

...
Отговорът на Израел на Saturday Night Live“ не се прицелва
Коментари Харесай

Израелският „SNL“ се прицелва в американските колежански кампуси

Отговорът на Израел на „ Saturday Night Live “ не се прицелва в американските колежански кампуси, до момента в който сатириците работят, с цел да разсмеят скърбящата и ядосана израелска общност още веднъж. Вирусен скеч от водещото сатирично скеч шоу в страната закупи голяма известност, натрупвайки над 17 милиона гледания онлайн.

Шоуто „ Eretz Nehederet “, което значи „ Чудесна страна “, се гледа от към 30% от израелците, които имат тв приемници, а последният му скеч е ориентиран непосредствено към митингите в университетския кампус в Америка.

„ Всеки е добре пристигнал тъкмо в този момент — LGBTQH “, споделя студентът Кели, съ-водещ на фиктивната студентска новинарска стратегия „ Columbia Untisemity “, подигравка на студенти от Колумбийския университет.

Съобщава по-рано, има трагичен скок както на антисемитизма, по този начин и на ислямофобията в американските колежи през последния месец.

Повишението идва след кървавото навлизане в Израел от страна на Хамас на 7 октомври, което съгласно Израел е довело до гибелта на над 1400 израелци, както и последвалата война на Израел против ислямската въоръжена група, която остави повече над 10 800 души са починали в тежко бомбардирана Газа, 68% от които са дами и деца, съгласно Службата на Организация на обединените нации за съгласуваност на филантропичните въпроси.

От своя страна Сегев сподели, че шоуто е направило скеча на британски в опит да доближи до американска аудитория и да стартира по-нюансиран диалог онлайн.

„ Това е доста комплициран спор. Не е това, нали знаете, че Израел е зло, а палестинците са жертви. Много по-сложно е от това и е добре да бъдеш про-палестински “, означи Сегев.

„ Това е доста комплициран спор. >

„ Не споделям, че Израел не е направил нищо неправилно, само че едностранчивият метод (мнозина в колежаните в САЩ) възприемат този спор е необикновен “, означи Сегев.

Той сътвори " Eretz Nehederet " преди повече от две десетилетия и показва, че е останал в ефир през няколко сложни интервала.

„ Винаги сме в ефир, без значение какъв брой сурова е действителността, тъй като имаме вяра, че комедията и смехът са най-хубавият лек за безпокойствие, и имаме това доста тук “, сподели Сегев пред CBS News. „ Така че един от методите да се оправим със суровата действителност е да й се смеем. … Това е доста еврейско нещо! “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР