Отговорът, естествено е един – кметът на ГЕРБ вече повече

...
Отговорът, естествено е един – кметът на ГЕРБ вече повече
Коментари Харесай

Смолян – кой съсипа китното градче само за няколко години?

Отговорът, естествено е един – кметът на ГЕРБ към този момент повече от 10 години. От град, който няколко пъти попадаше в челните места на класацията за най-хубав град за живеене, в този момент Смолян се е трансформирал в град, цялостен с бездомни кучета, с преливащи кофи за боклук, разрушени улици и тротоари … Доказва го и статистиката – единствено за 10 години популацията на област Смолян е намаляло с 25 468 души, или с близо 21%. Младите несъмнено бягат от града, в който не виждат никакво развиване. Местни организации и цивилен сдружения се пробват да трансформират отрицателната наклонност с образуване на срещи, само че получават единствено и само голи обещания от кмета и неговите подчинени. През 4 години.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК

Проблемите са ясни, решенията липсват. От демографската рецесия, през бездомните нападателни животни по улиците, през безконечния проблем с боклука и сметището, през проблемите с неналичието на инфрастуктура, до неналичието на спортни обекти и паркове за хората. И още малко статистика, която се надяваме ще ви накара да се замислите – при започване на мандата на кмета на ГЕРБ Смолян е на 14-то място от 27 града като най-хубаво място за живеене, единствено година по-късно градът и Общината към този момент са на последното място в тази ранглиста. И по този начин до през днешния ден …

Смолян е един от най-мръсните градове у нас, а кметът, преди всеки локален избор, дава обещание да откри компания, която да се грижи за боклука и да бъде построено обикновено бунище. Последното заричане е от 2019.

  

И в този момент предизборно, както на всеки 4 години от 2011 насам, се запълват стремително най-големите дупки в града, възобновява се маркировката, косят се високи треви, подрязват се шубраци. А проблемите остават, тъй като се натрупат към този момент 12 години.

Burevestnik.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР