Отговарящият за отношенията с Русия в правителството на Германия Дирк

...
Отговарящият за отношенията с Русия в правителството на Германия Дирк
Коментари Харесай

Германия прогнозира влошаване на отношенията с Русия

Отговарящият за връзките с Русия в държавното управление на Германия Дирк Визе счита, че през 2019 година връзките сред Москва и Берлин ще се влошат. Това той разяснява в изявление за локален вестник.

Според него това е обвързвано с събитието, че през 2018 година Москва е демонстрирала извънредно непредсказуема политика.

Освен това политикът счита, че това се дължи на " отговорността на Русия за редица произшествия, които се случиха през 2018 година по целия свят ".

" Имахме работа с отравянето на някогашния разузнавач Сергей Скрипал. След това Москва задейства спиралата на конкуренцията във въоръжаването - Договорът за очистване на ракетите със междинен и дребен обхват може да бъде денонсиран. И по този въпрос ще ни се наложи да се занимаваме интензивно през новата година. И несъмнено, помня за рисковата проява на мощ в Азовско море. Затова декларирам: връзките с Русия ще се влошат през тази година ", акцентира Визе.

Той обаче добави, че в региона на гражданското общество сред страните се възнамерява натоварен продан, по-специално той показал самодейността " Петербургски разговор ", който, по думите му, ще даде доста благоприятни условия за научно съдействие.

Освен това Визе показал изискванията, при които Европейският съюз може да смекчи глобите против Русия. Според него това е обвързвано с осъществяването на Минските съглашения, които непрекъснато се нарушават. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР