Плащане за издръжка на живот: DWP потвърждава датите, на които милиони домакинства ще получат £300

...
Отговарящите на условията домакинства на пенсионери също ще получат допълнително
Коментари Харесай

Отговарящите на условията домакинства на пенсионери също ще получат допълнително плащане от £300 по-късно тази година като допълнение към зимното плащане за гориво.

Парите се изпращат автоматично и директно, което означава, че тези, които отговарят на условията, не трябва да кандидатстват, да се свързват с правителството или да предприемат каквото и да е действие, за да ги получат.

Потенциалните получатели трябва да внимават за измами по имейл или текстови съобщения, за които се твърди, че са от DWP и изискват лични данни.

Референтният номер на плащане за банкови сметки ще бъде националният осигурителен номер на получателя, последван от DWP COL или HMRC COLS.

Това е част от пакет от подкрепа, като средното домакинство получава £3300 през изминалата година, казва министърът на финансите.

Прочетете повече от Sky News:
Супермаркетите са обвинени в „потенциално хитри тактика'
Amazon обявява октомврийски разпродажби - най-новите разходи за живот
Великобритания е определена за най-висока инфлация в G7

Какви предимства отговарят на условията за плащане?

За получаване плащането, трябва да сте получили едно от следните между 18 август и 17 септември.

Универсален кредит; Помощ за търсещи работа въз основа на дохода; Помощ за заетост и подкрепа, свързана с дохода; Подпомагане на дохода; Данъчен кредит за работа; Данъчен кредит за деца; Pension Credit

Министърът на труда и пенсиите Мел Страйд каза: „Най-добрият начин, по който можем да увеличим банковите баланси, е като намалим инфлацията, но докато стигаме дотам, ние гарантираме, че най-уязвимите домакинства са омекотени от високите цени с още Плащане на разходите за живот.

„Наред с това хиляди работни треньори в цялата страна помагат да си намерят работа, да увеличат работното си време и да повишат уменията си.

„Насърчавам всеки, който иска да напредват в кариерата си и укрепват финансите си, за да посетят местния център по труда, за да разберат каква помощ е налична."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР