Отец Иван остава без ток в навечерието на празниците, оплака

...
Отец Иван остава без ток в навечерието на празниците, оплака
Коментари Харесай

Отец Иван остава без ток по Коледа


Отец Иван остава без ток в навечерието на празниците, оплака се самият той, написа в. "Телеграф ". Парите на доближават за обикновените потребности на приюта.
"Спрели тока на приюта на Нови хан, тъй като нямаме средства да го платим ", удостовери отеца. Така на мрачно остава освен той, само че още 250 души. Под неговата протекция в светата обител живеят към 150 деца, като 70 от тях са възпитаници. Под покрива му има и майки с бебета, както и бременни.
"Най-малките е немислимо да живеят в такива условия ", оплака се той. "Всички те имат своите потребности, които е мъчно да задоволим. Условията на живот са непоносими, изключително откогато няма ток. В момента го караме на свещи и газови лампи ", сподели още отецът.
Липсата на електричество най-малко към този момент не пречи на отоплението, защото за тази цел употребяват дърва. Въпреки това температурата в част от общото жилище са поддържа от радиатори на ток и по тази причина в този момент температурата е по-ниска от обикновено поддържаната.
Дарения има,но не са задоволителни, показа отец Иван. Масово хората носят облекла, само че огромна част от тях са неизползваеми, защото не са по размер на дребните и на техните родители. Предпочитат якета и пуловери, заради идващата зима. Благодетелят се надява също на раници и материали за малчуганите, които вървят на учебно заведение.
"На този стадий имаме потребност най-много от финансови средства, тъй като хората тук нямат приходи. Парите не доближават за потребностите им и точно по тази причина в този момент стоят на мрачно. Моля се за по-добри дни и здраве ", показа той желанието си за Коледа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР