Отец Георги Гелеменов беше една от най-ярките фигури в първите

...
Отец Георги Гелеменов беше една от най-ярките фигури в първите
Коментари Харесай

Отец Георги Гелеменов пред в. "Шоу": Третата световна война вече е започнала!

Отец Георги Гелеменов беше една от най-ярките фигури в първите преломни за България години. В началото на кариерата си той малко „ преигра ” всеотдайността си, като стартира да се прави на фюрер и да се появява в пространството, облечен в нацистка униформа. После се позагуби. Днес си изкарва хляба като чиновник в Централния софийски гробищен парк. И е все по този начин забавен събеседник, с който бихме могли да беседваме по тематики най-различни, в това число и за прословутата Истанбулска спогодба, която опълчи политиците.

- Отче, отмина и първата задушница за тази „ проскубана” за българите година. Не знам по какъв начин да я нарека другояче. Като човек, който се допира непрекъснато до живи и мъртви по какъв начин виждате средностатистическия българин? Ще го бъде ли?
- Българинът ще го бъде, само че България няма да я има, в случай че всички не престават в същия дух, тъй като горе във висините на страната тече национално изменничество. Ердоган се заканва да възвръща Османската империя. Ние няма да можем да се противопоставим, тъй като България няма войска. Г-н Каракачанов, който предлага да се възвърне армията и наложителната военна работа и да се изпълнят поделенията, откакто към този момент ги няма, по какъв начин да стане? Цялата материална част на старите казарми към този момент е разрушена. И по този начин ще караме, до момента в който България се съсипе напълно. Този път нещата са трагични. Не можем да се надяваме на НАТО, НАТО е враждебна. Можем да се опираме единствено на Русия, България и Русия рамо до рамо…

- Трети пол? Възможен ли е подобен хуманоид, да го назовем, да съществува и що за „ животно” би изглеждало съгласно библейската и житейската визия?
- Невъзможно е! Когато се роди дете, лекарите незабавно го включват в неговия първи акт за раждане. Има пишка – е момче, има вагина, значи е момиче. Останалото нататък са аномалии, които не могат да се вместват и тези лица, които се раждат с развалени полови органи, страдат цялостен живот. Те не могат да съставляват обществото, те са малцинство и би трябвало да си налягат парцалите.

- Балканите, в частност България, роди първия транссексуален – Адриана Миронова от гр. Рудозем, мъж, който смени пола си пред близо 5-6 млн. телевизионни фенове. Той, тя, то – към кой пол се числи? Веднъж мъж, повторно жена?
- Виж какво, това е евнух, доста добре го познавам този Адриан, той идваше в с. Баня, Панагюрско, където аз съм израснал. Лятно време пееше необразовано на плажа песни на Лили Иванова, нещо с главата не беше добре. Предполагам, че с времето положението му се е влошило още повече, той не трябва да твърди, че си е сменил пола. Това, че си е резнал размножителния пакет, не означа, че е станал жена. Няма вагина, няма матка, не може да се развъжда, не може да ражда деца. Така че, както ти споделих, това е евнух. Така са постъпвали в миналото в Турция, в харемите, и точно такива хора са ставали прислужник и подчинени на султана.


Транссексуалната Адриана Миронова от Рудозем, която първа на Балканите смени пола си

- Вие сте освен потвърден теолог, само че и мъдрец. Бихте ли обяснили каква промяна настава в човек, който твърди, че си е сменил пола?
- Нека да се върнем към Стария завет. Когато Бог основава индивида, той основава двуполово създание – мъж и жена, по този начин написа в библията, по този начин се развъжда. Даже не е имало предпоставки, нужда от размножаване, „ Да дам на индивида другар”, в този смисъл. Така че дамата, която произтича от мъжа, тя е част от него. Затова се споделя пол, значи половинка, по този начин е и на латински - сексус. Няма трети пол. Хората, които желаят да имат трети пол, са подвластни на външни сили, желаят да разбият България. Има по този начин наречени неправителствени организации, поддържани от Джордж Сорос, който заплаща на избрани структури в България да разрушават нашата ценностна система. Няма трети пол, няма и да има трети пол и аз моля към моя аставник патриарх Неофит, който ме е ръкоположил, да анатемоса всеки един, който гласоподава за третия пол в България.

- Западната цивилизация непрекъснато се тупа в гърдите, че светът върви към съвършенство, само че действителността е напълно друга – проваляне. Достатъчно е всеки ден да гледаме или слушаме новините – тук-таме ще се появи някоя добра вест. Всичко останало е обвързвано с принуждение. Откъде идва това разминаване?
- Падението идва от такива лакеи, които се промъкват, просмукват се във всяко общество, които го разрушават. Какво значи мъж да стане брачна половинка на мъж, и жена да стане брачен партньор на жена. Това е противоестествено и незаконно. Тук няма никакъв духовен закон. Така че нарушили се естественият духовен закон на природата, умират и страните. Хомосексуализмът се пробва да се натрапи в целия свят, в цяла Европа, с цел да може обществата да се разбият и да се върви напред. Така че зад всичко това стоят доста пари и доста неправителствени организации.

- Отче, аз съм един простосмъртен и набожен в положителното християнин, който със сетивата си обаче усеща, че светът върви към апокалипсис. Прав ли съм или не?
- Наистина светът е пред апокалипсис. Това е тъкмо по този начин. Макар че аз имам запаси към изявлението на свети Йоан Богослов. Там има доста змейове, лами, някои чудовища, които той е видял с помощта на това, че му е паднала захарта в кръвта. Но апокалипсисът наближава и той ще бъде в самите страни с подбиване устоите на обществото. Третата международна война към този момент е почнала в арабския свят и тя ще се трансферира и в Европа. Аз ги следих арабите на Лъвов мост в София, когато бяха тук. Между тях няма дами, няма деца и старци, млади, здрави, боеспособни, витални хора. Те не са тръгнали към Европа толкоз за пари, едвам убиват локалните хора и да унищожават страните. Антикръстоносен поход на Запад, с цел да могат да отмъстят на времената, когато кръстоносните походи са отстранили за 200 години арабското господство, което в този момент се завръща. Отмъщението ще бъде жестоко… Не можеш да хванеш арабин, тръгнал да убива с автомобил, тъй като не знаеш желанията му.

- Като чиновник на Бога и единствения български екзорсист демонът към този момент шета ли в душите ни? Според мен това е видно. Как ще му се противопоставим?
- Първо, би трябвало да се забрани всякаква активност на магове, магьосници, ясновидци и всякаква друга паплач, която ограбва хората. Магията е това, което произтича от дявола, и може да бъде развалена само от духовник. Така би трябвало да стане и при нас, по този начин, както стана и в Русия. Там магьосничеството се санкционира с доста непоколебим тъмничен затвор. Нека да си помислят върху това и Бойко Борисов, и Румен Радев. Защо тези хора са позволени в България и за какво безчинстват, лъжат и мамят хората.

- Сексуалната гражданска война от началото на 60-те години на предишния век не е ли първият пробив на сатаната към изтриване на цивилизацията ни и към приобщаването й към силите на мрака?
- Това е тъкмо по този начин, хипитата и другите организации ратуваха за свободен секс и сътвориха сходен безпорядък в обществото и ето до каква степен се стигна – мъже да се женят за мъже, дами за дами. Те не мислят какво ще стане с осиновеното дете, тъй като то ще има двама татковци или две майки. Този акт би трябвало безусловно да бъде неразрешен в България и в другите страни, тъй като те осиновяват дете от егоистична позиция. Когато тези деца тръгнат на детска градина, на учебно заведение, учителката ще пита кой е майката и кой е бащата от тези двамата брадати. Или двете майки – коя е майката и коя е бащата. Това е неестествено, това са закони срещу природата. Това не би трябвало да се случва в България никога!

- Кой е най-интересният случай в практиката ви напоследък?
- Имам приблизително по 20 визити на седмица. Едно момиче циганче от варненските села беше обладано от демони. Изпитваше безумен смут, като види котка, започваше да буйства, да рипа и да скача и да хапе. При мен пристигна и едно момче от Благоевград, което се опитваше да докопа кръста, който държах, и да го захапе. Това са хищници, внедрени в тях скотски същества, които ги карат да правят несвойствени за човешката природа каузи. Екзорсизмът е събитие, което към този момент православната черква отхвърля, държи се като ощипана мома, само че популярност на дядо Дионисий, който в новия требник, който издаде, е внедрил и молитвите на свети Киприан, християнски чиновник, труженик, който в миналото е бил вълшебник. Така че екзорсизмът в България има бъдеще. В требника има екзорсистки молебствия и аз сега образовам едно младо момче, което доста добре се оправя и което ще стане добър чиновник на Българската православна черква и на българския християнски дух.

Едно изявление на Георги АНДОНОВ, Кърджали Мъдростите на духовника: „ София е облечена с облекла втора ръка. Всеки, който си купи облекла втора ръка, когато ги пере в пералнята, би трябвало да сипе една чаша светена вода, с цел да се възстановяват нещата и да се уравновесят. Не би трябвало да се употребяват и мебели втора ръка, без да се направи водосвет и най-много (много е значимо!) на всяка закупена кола втора ръка, да се направи водосвет, тъй като не се знае кой се е возил в тази кола и дали не е станала злополука и някой не е погубен с нея. Ако е станала злополука с тази кола, тя носи негативната сила от злополуката. Ако не се направи водосвет, тази сила прониква в новия притежател на колата. “ Е-вестник
* * *
Срещу Ванга не трябва да се скача! И аз преди съм скачал против нея, само че напоследък започнаха да ме посещават доста хора, измежду които има доста удовлетворени от баба Ванга. Така че дано да не пипат костите на остарялата жена. Измамничка беше Вера Кочовска, Бог да я елементарни. Тя се представяше за такава, каквато не е. А напоследък и някаква Селена твърди, че била третата след Ванга и Вера Кочовска. Това не дава отговор на истината. Тя дружно със брачна половинка й се вършат на екстрасенси и единствено заблуждават хората...
* * *
Кои хора могат да бъдат захласнати? - Хората със слаби ангели, които са със слаба душeвност, и тези, които се доверяват на врачки. Ходенето при гадателка, маг, вълшебник значи непосредствено обаяние. Дори и да нямат направена магия, те ще им я внедрят, с цел да могат след това да ги манипулират и да им вземат парите. Там се касае за големи суми. Ако при мен са 40 лв., там доближават сумите до 15 000 лв.. Ето в този момент пък имало някаква гадателка, която била огромен поданик – от порядъка на 20 милиона лв.!!!
* * *
Никога не съм считал, че гробищата са най-святото място, където би трябвало да става изчистването. Навсякъде тотално умират хора. Човек би трябвало да почиства тъгата си, когато се усеща доста зле, и по-рядко да върви на гробищата. Защото духът на умрелия не е на гробището. Всеки може да си направи разнообразни ритуали у дома и всичко това да бъде доста по-ефектно, в сравнение с да се сдобиеш с една камара заболявания от страданието.
* * *



От Индия не е пристигнало нищо положително по нашите географски ширини. Това са други нации, с различен метаболизъм, с друга конструкция на тялото... Като образец мога да дам Людмила Живкова. Тя умря, с цел да се прероди. Задълбочи доста в окултизма, в индийските традиции, в демоничните дейности на техния шаман Сай баба, който някои назовават галактическия Христос, а той е елементарен самозванец. Казват: „ От Изтока идва светлината”. Но тук не става въпрос за Индия, а за Близкия изток, където е роден Исус Христос и откъдето потегля неговото обучение. Така че от Индия не идва нищо положително. Идват зловредни дейности, каквато е и практиката йога. При дишането, което те предлагат - надълбоко поемане, надълбоко издишване - организмът се насища с О2, получава се хипервентилация и се стига до нежелани дейности. Винаги предлагам на моите, назовавам ги и клиенти, и пациенти - яжте, каквото ви се яде, пийте, каквото ви се пие, и дишайте обикновено, само че не се поддавайте на йогитски внушения! Най-тежко е майчиното проклинание!
* * *
Най-тежките вълшебства се вършат от близки хора и най-хващат. Особено от майката. Бях много млад духовник в храма „ Св. Димитър” в кв. „ Хаджи Димитър”, когато една майка влезе и буташе в инвалидна количка сина си. Тя се обърна към мен: „ Отче, имам тежък грях към моя наследник, проклех го! Когато беше дребен доста лудееше и тичаше и един ден в яда си му споделих: „ Да ти изсъхнат краката нека!”. Когато пораства с лекия си автомобил кара зад един камион, който вози ламарини. Товарът се развързва, пада върху колата, разсича я и една от ламарините му отрязва краката! Попитах я: „ Какво да направя за твоя наследник, ти си го осакатила, майко?!” Тя се разплака. А синът се обърна към нея: „ Сега удовлетворена ли си, към този момент не мога да търча!”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР