Отделите Студенти - бакалавър и Студенти - магистър на Университета

...
Отделите Студенти - бакалавър и Студенти - магистър на Университета
Коментари Харесай

На 1 и 2 април УНСС ще издава уверения на студенти в редовна форма на обучение, които няма да гласуват по местоживеене

Отделите " Студенти - бакалавър " и " Студенти - магистър " на Университета за национално и международно стопанство (УНСС) ще работят и в почивните дни - на 1 и 2 април, от 7:00 до 19:00 часа, с цел да може студентите в постоянна форма на образование, които желаят да гласоподават на идните избори не по местоживеене, а в изборна секция по желание в обитаемото място, където се образоват, да вземат своите уверения. Това оповестяват от висшето учебно заведение в своя уебсайт в интернет.

УНСС е единственият университет, който дава на студентите си електронна студентска брошура и електронно увещание. Действащият Изборен кодекс не планува опция за гласоподаване с новаторските цифрови документи и по тази причина, в съгласие с Централната изборна комисия (ЦИК), на студентите, които няма да гласоподават по местоживеене, ще бъде издавано увещание на място.

Създадена е нужната организация за предварителна защита на възможни злоупотреби. Ще се води указател на издадените уверения, тъй че да бъде предотвратена опцията за наново издаване на документа за гласоподаване, осведомят от УНСС.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР