Отделете малко време, за да помислите за облекло – артикули,

...
Отделете малко време, за да помислите за облекло – артикули,
Коментари Харесай

Американски стил и какво казва той за класата

Отделете малко време, с цел да помислите за облекло – продукти, външен тип, марки – които са разпознаваеми, типичен американски: главният речник, който се употребява и употребява наново в построяването на американски жанр. Изненадващо количество от това, което изскача на разум за мен, а мисля и за доста други хора, се вписва в една от двете необятни категории.

Първата категория стартира с най-важните елементи от американския национален език — сини дънки и тениски — и се простира до всичко от ботуши Timberland и Red Wing, платнени якета Carhartt, карирани якета Woolrich, якета за работа във всичките им комбинации. Западните дрехи, от ризи с копчета до каубойски ботуши до бижута от сребро и тюркоаз, всичко се вписва тук. Бихме могли да назовем цялото това работно облекло, единствено с цел да имаме име за рода.

Другото включва оксфордски платнени ризи с копчета на Brooks Brothers; J Прес якета от туид; Bass Weejuns и пени мокасини като цяло; Обувки за лодки Docksides и Sperry; необикновени леки п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР