Отделението по хемодиализа във видинската болница днес трябва да поднови

...
Отделението по хемодиализа във видинската болница днес трябва да поднови
Коментари Харесай

Отделението по хемодиализа във Видин днес трябва да поднови работа

Отделението по хемодиализа във видинската болница през днешния ден би трябвало да възобнови работа, откакто от четвъртък спря, поради спешен ремонт.

Видин

По проект до обяд е планувана стерилизация, с цел да стартира по-късно приемът на пациенти. Днес болните от Видин, които са на животоподдържащата процедура, още веднъж са превозени до Монтана. Според пациенти, процедури във Видин ще са вероятни най-рано вечерта.

Съмняват се дали обещаните от Министерството на здравеопазването 180 000 лева на болничното заведение във Видин ще са задоволителни за ново съоръжение в хемодиализата.

Очакват се и резултатите от инспекция на Агенция „ Медицински одит " за смъртен случай. 50-годишен мъж е умрял в болничното заведение след пропуснати процедури.
 ​Отделението по хемодиализа във Видин стопира работа за ремонт ​Отделението по хемодиализа във Видин стопира работа за ремонт
Отделението по хемодиализа във видинската болница стопира работа от през днешния ден, поради ремонт. Центърът работи на спешен режим от понеделник, поради щета...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР