Отделът за борба срещу тероризма в Гърция ще участва в

...
Отделът за борба срещу тероризма в Гърция ще участва в
Коментари Харесай

Отделът за борба с тероризма погва антиваксърите в Гърция

Отделът за битка против тероризма в Гърция ще взе участие в следствието на активността на групи, които се опълчват на наложените поради Covid-19 здравни протоколи и имунизацията, оповестява гръцката телевизия " Скай ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Помощ ще бъде оказана и от отдела за киберпрестъпност като разследваните лица ще бъдат следени и в Интернет.

В момента тече съвещание в министерството за отбрана на жителя, на което се разискват зачестилите произшествия, провокирани от лица, обявяващи се срещу ограниченията против разпространяване на Covid-19.

В петък шеф на учебно заведение беше закопчан с белезници и отведен в полицейско ръководства от група от 11 души, противопоставящи се на спазваните в учебното заведение здравни ограничения - носене на маски и проби два пъти в седмицата. Нападателите бяха задържани като трима остават в ареста.

Групата декларира, че е част от организация " Пазители на конституцията ", която към този момент се проверява от атинската прокуратура. Властите са разкрили данни, които допускат осъществяване на незаконна активност от " Пазители на конституцията ",

Вчера имаше различен произшествия с родители, които горят маски и книга на гръцки публицист, който изяснява на понятен за децата език какво е ковид и по какъв начин да се предпазят от заразяване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР