Отделът по недвижими имоти на Дубай обяви плановете си за

...
Отделът по недвижими имоти на Дубай обяви плановете си за
Коментари Харесай

Дубай продава имоти онлайн

Отделът по недвижими парцели на Дубай разгласи проектите си за стартирането на платформата Real Estate Self Transaction (REST), която дава опция за покупката на парцели, ситуирани в емирството, когато и да е и от всяка точка на планетата. Платформата е част от дубайската самодейност 10Х и обезпечава цялостно цифрово ръководство на интервенциите по прекачване собствеността на парцела, като по този метод улеснява продавачите и купувачите от всички бумащини по договорката. Властите декларират, че програмата ще бъде пусната в деяние през първото тримесечие на 2020 година

„ Новата платформа доста ще разшири опциите на продавачите и купувачите, а също по този начин ще им помогне да спестят време и пари. Проектът обгръща всички интервенции с недвижими парцели, покупка, продажба, ипотечен заем”, оповестяват от REST.

Плащането на договорката се прави посредством особено смарт приложение. Нито една от страните не би трябвало физически да участва при сключването на договорката, защото всички данни за собствеността са в електронната база.

Платформата също по този начин ще разреши на наемодателите, които се намират както в Дубай, по този начин и в чужбина, да отдават своите парцели чартърен и да заплащат комуналните услуги отдалечено. Също по този начин посредством платформата могат да се подписват покупко-продажби с компании, които се занимават с поддръжка на здания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР