Отдавна знаем, че ПП-ДБ ще искат оставката на вътрешния министър

...
Отдавна знаем, че ПП-ДБ ще искат оставката на вътрешния министър
Коментари Харесай

Пеевски: МВР-шефът е бил притискан от ПП-ДБ да работи в тяхна полза на изборите, той отказал

Отдавна знаем, че ПП-ДБ ще желаят оставката на вътрешния министър Калин Стоянов. Имам информация, че е бил притискан от тях да работи в интерес на ПП-ДБ на изборите. Разбрах, че не го е направил и по тази причина му желаят оставката. Това скандално разобличаване направи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски през днешния ден, откакто съпредседатилят на ПП-ДБ Кирил Петков изиска оставката на вътрешния министър, поради снощните конфликти наполицията с разбеснели се футболни почитатели.

Пеевски прикани репортерите да попитат министър Стоянов и изрази вяра, че той ще има доблестта да каже истината.

 

Абсурд е да желаеме оставката на човек, който не се бъркаше в изборите и Министерство на вътрешните работи си свърши работата, отсече Пеевски.

И насочи медиите: „ Може да ревизирате кои хора от Политическа партия и Демократична България са ходили в министерство, по кое време са влизали и по кое време са излизали и ще разберете. Ние там не сме ходили ”.

 

Кметът на София и министърът на спорта са отговорни за това, което се случи през вчерашния ден в София.Тези ултраси бяха супер нападателни. Какво трябваше да вършат служителите на реда в този миг? Да се оставят да ги пребият и убият? Тези хора са едни и същи – видяхте фашистките повдигания на ръце. Целеха с камъни, желаеха да пребиват служители на реда, съобщи Делян Пеевски.

 

" Твърдо стоя зад момчетата от полицията. Не може да има такива вълнения. Или ще има страна, или няма да има страна ", съобщи Пеевски.

 

На въпрос пада ли държавното управление, той отговори, че решение на ПП-ДБ е то дали да пада или става. Относно това дали са разчетени знаци някакви от него нощес, той сподели, че от ПП-ДБ не могат да четат.

 

„ Вчера ви споделих – дано забележим какво ще осмислят. Ако не са с „ Възраждане ”, Българска социалистическа партия и са си една коалиция към този момент – да си гласоподават каквото желаят ”, акцентира съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи.

 

На въпроса какви знаци са разчетени след вечерта в четвъртък, Пеевски отговори: „ Смятам, че тези хора не могат да четат нищо! Гледам, че още не са в първи клас. До сряда може да стигнат първи клас. В сряда ще приказваме още веднъж! ”

 

За мен като виждам Варна и какво се готви в София – те са дружно. Няма нищо срамно да си го кажат. Вчера господин Костадинов сподели, че има женитба и те са булката. И сподели, че ни бил взел булката. Аз не съм считал, че сме я взимали тази младоженка – халал да му е, съобщи още водачът на ПГ на Движение за права и свободи.

Във връзка с дерогацията Делян Пеевски съобщи, че тя незабавно би трябвало да отпадне, тъй като финансира с милиарди режима на Владимир Путин.

 

Стоим твърдо зад това. И с това, което господин Петков сподели през вчерашния ден – че е подготвен да жертва държавното управление, към този момент съм безусловно уверен, че те имат персонален интерес от „ Лукойл ”, безапелационен бе Делян Пеевски.

" А на Свиленски ще кажа следното, " Лукойл " е съветска компания, благосъстоятелност на съветската страна. Виждаме кой си приказва с нея, проверете кой оръжеен търговец е провел срещите. Христов се сподели ", отговори Пеевски на депутата от Българска социалистическа партия.

 

Аферата „ Лукойл ” ще завърши. Днес Движение за права и свободи подава сигнали в прокуратурата и ДАНС. Вчера цялото изражение на шефа на митниците сподели, че той е наясно, че съм го разкрил пред Съвета по сигурността. Нарушени са глобите, сигурно ще има арести, съобщи още Пеевски. И добави: „ Ние ще сигнализираме с неоспорими данни ”.

Ако не са подвластни на Политическа партия, Демократична България и на това държавно управление, органите ще работят. Ако не си свършат работата по неоспоримите данни, ще желаеме оставки на всички места, отсече Пеевски.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР