Отдавна вече идеята на яденето не е просто да се

...
Отдавна вече идеята на яденето не е просто да се
Коментари Харесай

Руло от бекон и пилешко филе

Отдавна към този момент концепцията на яденето не е просто да се нахраниш, само че и да ти достави приятност – както на очите, по този начин и на обонянието. Изключително сочно и вкусно руло! Комбинацията от бекон, пиле, сирене и спанак му дава един необикновен и лют усет.
Необходими артикули:
пилешки гърди 2 бр.
карфиол 200 г
4 резанчета бекон
сирене 3 резанчета
мляко 300 мл
спанак 50 г
чесън 6 скилидки
магданоз на усет
зехтин 4 с.л. лъжици
 Рецепта за пържено яйце с бекон и ориз Рецепта за пържено яйце с бекон и ориз
Време е да споделим една рецепта, която ще се хареса и на вегетарианците (ако я извършите без бекон, схваща се). Тя е от кулинарния по...
крем 50 мл
млян черен пипер
сол
Начин на подготвяне:
1. Използвайте фолио за основа. Налейте малко зехтин, прибавете сол и черен пипер. Поставете обелените скилидки чесън. Поставете фолиото във фурната за 30 минути при 200 градуса.
 Страхотна рецепта за печено пиле с бекон и спанак Страхотна рецепта за печено пиле с бекон и спанак
Искаме да споделим с вас една страхотна рецепта за ястие, от което ще ви потекат лигите. Комбинацията от бекон, пиле и спанак е прочие..
2. Загрейте зехтина в тиган. Запържете бекона. 
3. Загрейте млякото в тиган, прибавете към него карфиола. Оставете да къкри 20 минути. След това прецедете млякото и прибавете сметаната, маслото и 2 скилидки чесън от фолиото към карфиола. Смелете с пасатор до приемането на гладка примес.
4. Измийте добре пилешките гърди и спанака. Потопете спанака във вряща вода за към 5-6 минути, след което го пуснете в гевгир. Поставете месото върху дъска за рязане, покрийте със стреч фолио и го накълцайте с чук, с цел да се получи филето оптимално фино.
5. Разпределете бекона върху пилешките гърди, резанчетата сирене от горната страна и по-късно спанака. Навийте филетата на руло. Запържете получените рула в тиган. Трябва да се получи златиста коричка. След това прехвърлете рулата във фурната за 30 минути. Печете на 160 градуса.
6. Нарежете готовите рула на филийки с дебелина 1 см. Сервирайте ги с пюре от карфиол. Украсете ястието с магданоз, като аранжирането е по ваш усет.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР